Cancan

Lidia Buble, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. ,,Mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă…”

Publicat: 20 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Mi-am făcut schimbarea asta de look nu mă mai regăseam în fata aceea blondă
Lidia Buble și-a surprins recent fanii cu noul look și s-a pozat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

Frumoasa cântăreață Lidia Buble a surprins din nou și s-a afișat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Artista a lipsit o perioadă din mediul online, spre surprinderea fanilor. Vedeta a revenit în lumina reflectoarelor și i-a uimit pe toți cu noul look, iar reacția internauților nu a întârziat să apară. Nu de puține ori, Lidia Buble a fost protagonista unor controverse în lumea mondenă. Iată ce spune vedeta despre aparițiile ei controversate și trecutul tumultuos.

Lidia Buble și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze sexy

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta are o carieră artistică de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de succesul pe plan profesional, Lidia Buble are o viață privată tumultuoasă și a provocat nu de puține ori scandaluri și discuții aprinse în showbiz-ul autohton.

Cântăreața s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din Româna și a fost criticată pentru poveștile de dragoste controversate, una dintre ele fiind cea cu Răzvan Simion.

Artista și-a surprins fanii atunci când nu a mai apărut pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai fost activă în mediul online, dar și ce a determinat-o să opteze pentru o transformare fizică spectaculoasă.

,,Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. (…)

La nivel psihic mă simțeam foarte obosită și mi-a prins foarte bine această pauză în care efectiv am stat eu cu mine, mi-am făcut între timp această schimbare de look care sper să vă placă.”, a declarat artista.

Recent, Lidia Buble și-a surprins fanii cu fotografii extrem de sexy. Artista s-a pozat într-o cămașă transparentă care îi pune în evidență formele perfecte. Vedeta nu ezită să pozeze provocator de fiecare dată când are ocazia. Aceasta a postat și un mesaj pentru admiratorii din mediul online.

„Să știți că mi-a fost așa de dor să vorbesc aici cu voi. Am citit miile de mesaje pe care mi le-ați trimis, încă mai am multe de citit. Am simțit dragostea și susținerea voastră. Mi-am dat seama încă o dată cât de mult mă apreciați, cât de mult mă îndrăgiți și mă iubiți. Am dispărut din online, am luat o pauză de la tot ce înseamnă rețele sociale pentru că am simțit să fac asta.”, a scris artista.

O altă cântăreață care își surprinde fanii și se afișează în ipostaze incendiare este Delia Matache. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în public, la fel ca frumoasa Irina Rimes, care a pozat goală recent, spre încântarea publicului masculin.

Ce relație are îndrăgita artistă cu părinții ei

Lidia Buble se bucură din plin de viață și de succes în carieră. În pofida criticilor celor din jur, cântăreața se afișează în ipostaze îndrăznețe și își asumă trecutul amoros controversat. Vedeta a dezvăluit recent cum a reacționat familia în momentele în care a fost implicată în scandaluri, dar și ce relație are aceasta cu părinții ei.

Lidia Buble are o familie numeroasă de care este tare mândră, dar recunoaște că a fost un copil rebel și că nu de puține ori i-a făcut pe părinți să se îngrijoreze.

,,Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd. Adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă!”, a declarat aceasta.

De controverse în lumea mondenă a avut parte și Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta face furori pe Instagram cu fotografii provocatoare alături de partenerul ei de viață. Un trecut amoros tumultuos are și Vica Blochina, care nu ezită să pozeze nud și să pună pe jar inimile bărbaților.

Lidia Buble și-a surprins recent fanii cu noul look și s-a pozat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Cu toate că a avut parte de replici dure din partea unora, artista nu ține cont de critici și se bucură din plin de viață și de celebritate.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu