Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a zvonit că va divorța: „Femeile puternice sunt obositoare”

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Bălan și George Burcea trec prin clipe grele în relația lor. Apropiații spun că un divorț este inevitabil, deși Andreea nu își dorește acest lucru și vrea ca fetițele ei să crească într-o familie normală. Artista a avut o primă reacție după ce s-a vehiculat că George nu mai doarme acasă și ruptura definitivă se va produce în curând.

Andreea Bălan, prima reacție după anunțul divorțului de George Burcea

Andreea alimentează toate zvonurile printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Ea a distribuit un articol despre bărbații care fug de femeile puternice, pentru că nu reușesc să le facă față. Din textul distribuit de cântăreață se poate înțelege clar care este problema lor: faptul că George Burcea vrea să fugă din această relație. Motivele însă sunt neștiute deocamdată.

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele.

Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug.

Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară. Reușitele ei îl dor. Bărbaților le plac femeile puternice, dar nu la ei acasă și nu în viețile lor”, este o parte din textul distribuit de Andreea Bălan.

Adauga un comentariu