Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, supărată că nu mai poate face copii. Vedeta ia în calcul alte metode: „Să adopt sau să apelez la o mamă surogat”

Publicat: 19 nov. 2020
Andreea Balan
Cântăreața Andreea Bălan

Lucrurile au început să se așeze în viața Andreei Bălan după ce a trecut prin tot felul de probleme. Relația cu noul iubit pare să meargă bine, iar greutățile dispar și ele treptat. Însă, cântăreața a rămas cu o nemulțumire, este tristă pentru că nu mai poate face copii.

Din cauza complicațiilor pe care le-a avut la nașterea celui de-al doilea copil, Andreea Bălan nu poate să mai facă copii, iar acest lucru o apasă. Însă, cum este o fire luptătoare, cântăreața s-a reorientat și se gândește să apeleze la alte metode.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat, la un moment dat, Andreea Bălan.

Intenționează să apeleze la o mamă surogat?

Andreea Bălan ia în calcul toate posibilitățile și se gândește la fiecare variantă. Pe lângă adopție, aceasta s-a oprit și asupra posibilității de a apela la o mamă surogat. Însă, din păcate, aceată procedură nu este legală în România.

Artistă a vorbit de mai multe ori despre subiect și s-a arătat nemulțumită de faptul că acest lucru se poate întâmpla doar în Statele Unite.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să rămână însărcinată în vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul acesta”, a spus Andreea Bălan.

Adauga un comentariu