Prima pagină » Cultural » Andreea Bănică a fost hărțuită pe scenă! “Nu mai vreau să tac. Omul trebuie pedepsit”

Andreea Bănică a fost hărțuită pe scenă! “Nu mai vreau să tac. Omul trebuie pedepsit”

11 iun. 2024, 10:01, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Bănică susține că a fost hărțuită pe scenă. După un concert susținut recent, Andreea Bănică a dezvăluit o experiență traumatizantă pe care a avut-o cu artistul internațional Toni Cottura. Vedeta a declarat că acesta a agresat-o verbal și a amenințat-o, imediat după ce a coborât de pe scenă.

Deși cunoscută pentru atitudinea sa pozitivă, Bănică a descris incidentul ca fiind unul șocant, mărturisind că a fost nevoită să apeleze la poliție pentru a depune o plângere.

Fost membru al trupei Fun Factory, Toni Cottura nu a comentat încă acuzațiile aduse de Andreea Bănică.

Andreea Bănică a fost hărțuită pe scenă

Potrivit spuselor Andreei Bănică, furia lui Toni Cottura a fost provocată de așteptarea prelungită a momentului său de a urca pe scenă, după prestația artistei. Imediat ce Bănică a părăsit scena, Cottura a declanșat un val de jigniri și amenințări, susține cântăreața.

Momentan, Toni Cottura nu a oferit nicio declarație cu privire la acuzațiile aduse de Andreea Bănică.

Marcată de incidentul violent, Andreea Bănică a declarat că se simte încă în stare de șoc și are dificultăți în a procesa ceea ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, își exprimă hotărârea de a face dreptate și de a solicita pedepsirea artistului german.

Bănică a anunțat că va apela la autorități pentru a depune o plângere oficială împotriva lui Toni Cottura.

„Sunt în șoc! Acest om m-a înjurat și amenințat pe scările scenei unde am cântat azi în Cluj! Omul Toni Cottura de la Fun Factory!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele…. pe care am îndrăgit-o eu și voi atât de mult. Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de poliție unde îi voi face plângere. Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmpla azi…(…)

Omul s-a enervat că a așteptat prea mult să intre pe scenă! A făcut circ pe acolo, organizatorii au încercat să îl liniștească dar nu și-au pus problema că omul își va vărsa nervii pe primul ieșit în cale (eu care coboram de pe scenă)! Și acum îmi răsună vocea lui în cap, injuriile, amenințările… Am trecut prin multe în viață, am tăcut, am lăsat capul jos dar asta a întrecut orice limită a bunului simț.

Omul nu are ce căuta în țara asta să cânte! Omul trebuie pedepsit nu doar de autorități ci de tot publicul care l-a iubit și i-a cântat piesele”, a povestit Andreea Bănică, pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică, dezamăgită de atitudinea lui Toni Cottura

Andreea Bănică este nedumerită de motivele care l-au determinat pe Toni Cottura să o agreseze verbal și să o amenințe. Artista declară că nu își poate explica de ce furia artistului s-a îndreptat către ea, după ce acesta ar fi avut un conflict cu organizatorii evenimentului.

Profund dezamăgită de experiența traumatizantă, Bănică speculează că starea lui Cottura ar fi putut fi alterată de substanțe interzise, ipoteză ce ar explica parțial comportamentul violent al acestuia.

„Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă “You are a piece of /Ești un c*”. Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, consumase substanțe interzise sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory” , a mai spus artista.

De curând, Andeea Bănică a susținut faptul că a fost hărțuită la un concert pe care l-a susținut, în Cluj.

Comentarii
  • Mai bine ar fi sa stai si tu acasa, nu ne mai zgaria timpanele cu zbieretele tale, si cu bataiala ta de 2 lei. Daca ceea ce scremi tu pe scena se poate numi cantat…Poate te scoate barba-tu la produs pana nu te flescaiesti de tot…ca ala pe banii tai sta acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *