Cancan

Andreea Bănică a pozat nud în tinerețe: „M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”

Publicat: 14 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică a pozat nud în tinerețe M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi un apartament
Deși Andreea Bănică regretă că a pozat nud, aceasta a declarat că experiența a făcut-o celebră

Andreea Bănică a pozat nud când era mai tânără, devenind celebră în urma pictorialului. Cântăreața a menționat că acum îi place mai mult să pozeze în ipostaze sexy și nu mai este atât de timidă. Deși în mediul online s-a vehiculat că artista ar avea operații estetice, aceasta a negat mereu. În schimb, Andreea dorește să își aducă modificări la nivelul sânilor și a buzelor.

Cântăreața este căsătorită cu Lucian Mitrea, cei doi fiind împreună de 24 ani. Soții au împreună doi copii, Sofia și Noah. Aceasta a declarat că dacă ar fi mai tânără, și-ar mai dori un copil.

Andreea Bănică a avut un șoc când a pozat nud

La început carierei sale, artista a pozat nud, însă regretă decizia pe care a luat-o. Inițial, nu a dorit să pozeze, însă soțul și tatăl vedetei au convins-o. Aceștia i-au spus că este bine pentru cariera sa. Vedeta nu a avut curajul să se dezbrace complet, bikinii acesteia fiind scoși în Photoshop. Andreea a recunoscut că a câștigat mulți bani în urma pictorialului, reușind să își cumpere un apartament. Cântăreața a menționat că pozele nud i-au adus multe concerte și au propulsat-o în carieră.  Deși regretă ca a pozat nud, la momentul actual vedeta nu se sfiește de a poza provocator pe rețelele de socializare.

„Sinceră să fiu, îmi place mai mult de mine astăzi dezbrăcată decât îmi plăcea atunci. M-am schimbat mult de atunci, m-am dezvoltat fizic și am crescut mult de atunci, mintea mea e diferită acum”, a declarat Andreea Bănică.

De curând, vedeta a postat pe contul său de Instagram o poză în oglindă în bikini. Artista și-a încântat urmăritorii cu o poză provocatoare, ce a pus pe jar imaginația bărbaților. La descrierea imaginii, aceasta a scris că de când s-a apucat de sport are mai multă încredere în ea. Vedeta a mai scris că nu îi pasă de prejudecăți.

„Da, știu, veți spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului”. 🤣🤣🤣

Știți ce? Nu îmi pasă de prejudecăți, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract 🤣🤣🤣”, a scris vedeta pe Instagram.

De ce a recurs vedeta la operații 

Deși s-a vehiculat că blondina ar avea operații estetice, aceasta a negat mereu bârfele. Andreea a avut o intervenție la nas, din cauza unei deviații de sept. Aceasta a declarat că a făcut o operație de septoplastie deoarece nu mai putea respira bine și nu se ma oxigena cum trebuie. Comparând fotografiile, urmăritorii acesteia, au observat că blondina și-ar mai fi făcut operații la nivelul buzelor și și-a  modificat forma nasului. De curând, Andreea Bănică a declarat că își dorește să își facă câteva operații estetice, deoarece înaintează în vârstă.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a declarat cântăreața.

Deși Andreea Bănică regretă că a pozat nud, aceasta a declarat că experiența a făcut-o celebră. La momentul actual, cântăreața nu mai are inhibiții și postează destul de des imagini provocatoare pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu