Cancan

Andreea Berecleanu, o tânără superbă la început de carieră. La început a cochetat cu presa scrisă

Publicat: 08 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Berecleanu o tânără superbă la început de carieră. La început a cochetat cu presa scrisă
Andreea Berecleanu a debutat în presă în urmă cu 30 de ani

Andreea Berecleanu a debutat în jurnalism la 18 ani și era o tânără superbă la început de carieră, când făcea primii pași. Acum, la 48 de ani, se poate mândri cu o vastă experiență, însă nu-și arată vârsta reală. Astfel, la Andreea Berecleanu, trecerea anilor nu se observă mai deloc pe chip, singura diferență constând în schimbările la nivelul coafurii.

Andreea Berecleanu are o carieră de trei decenii pe micul ecran și a recunoscut că jurnalismul nu a fost prima ei opțiune. Pe când avea doar 18 ani, a început să cocheteze cu presa scrisă, în calitate de colaborator al ziarelor „Cuvântul” și „România Liberă”. Un an mai târziu a ajuns la SOTI ca reporter, redactor și prezentator de știri. A avut o colaborare scurtă cu Antena 1, iar în perioada 1995-2003, a prezentat știrile la Pro TV. În 2020, Andreea Berecleanu a început o nouă experiență la pupitrul știrilor Focus, de la Prima TV.

Andreea Berecleanu, o tânără superbă la început de carieră

Când a debutat în presă, la 18 ani, Andreea Berecleanu era la fel de superbă și avea părul scurt și roșcat. Nu s-a schimbat cu mult de atunci, ci doar prin faptul că a revenit la culoarea naturală a podoabei capilare. La fel ca astăzi, era adepta unui machiaj discret, care îi scotea în evidență ochii căprui și pătrunzători.

„Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta. Admiterea am dat-o la Universitatea București – Facultatea de Limbi Străine. Doar că destinul a făcut să încep să cochetez cu presa scrisă, apoi, printr-o colegă de facultate, am ajuns la SOTI și, de aici încolo, deja se știe. Au urmat 30 de ani de jurnalism, presă TV, fără întrerupere.

La 18 ani, de atunci datează cartea mea de muncă. Și tot de atunci și primul salariu. În plus față de TV, colaboram și cu câteva ziare ale vremii și aveam colaborări plătite. Iar de la 19 ani, n-am mai locuit cu părinții și m-am întreținut singură. Din primul salariu, mi-am cumpărat un inel din argint și am făcut plinul de benzină”, a povestit prezentatoarea TV pentru VIVA!

Andreea Berecleanu are doi copii

Din mariajul cu Andrei Zaharescu, încheiat în 2013, Andreea Berecleanu are doi copii – Eva și Petru. În prezent, jurnalista de la Prima TV este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Se pare că cererea în căsătorie a venit după numai câteva săptămâni de relație, însă momentul a fost amânat pentru luna octombrie a anului 2016.

„Cererea a venit imediat, la câteva săptămâni distanță, moment în care am spus DA. Doar că era prea devreme pentru Eva și Petru, ei nu erau pregătiți în acel moment pentru acest pas. Trăiau cu noi, în noua formulă, erau bine, nu au avut nevoie nici de terapie.

Doar că nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare. Eu și Constantin ne iubeam, asta era clar. Eram deja o familie. Peste trei ani, când am hotărât să facem pasul către căsătorie, copiii erau deja pregătiți și bucuroși pentru eveniment. L-au înțeles”, a mai declarat Andreea Berecleanu.

Adauga un comentariu