Cancan

Andreea Esca, mamă etalon pentru Alexia Eram. Ce dificultăți întâmpină fiica jurnalistei

Publicat: 04 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Esca mamă etalon pentru Alexia Eram. Ce dificultăți întâmpină fiica jurnalistei
Alexia Eram spune că îi este greu să își trăiască viața având o mamă atât de celebră

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste, iar Alexia Eram, fiica sa, consideră că-i revine o misiune foarte dificilă. Și aceasta deoarece trebuie să aibă mereu grijă și să se ridice la înălțimea așteptărilor. Mai mult, fiica Andreei Esca recunoaște că succesul în carieră i se datorează în mare parte mamei ei.

Andreea Esca este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din țara noastră. Vedeta și-a construit o carieră de succes în jurnalism și a atras, prin multă muncă, respectul și aprecierea oamenilor de acasă, care o privesc din fața micilor ecrane. Recent, fiica ei, Alexia Eram, a povestit cât de greu este să își trăiască viața având o mamă atât de celebră. Fata prezentatoare tv a recunoscut totodată că mereu trebuie să fie foarte atentă la ce face în mediul online, pentru a nu strica imaginea familiei.

Andreea Esca, o mamă etalon pentru Alexia Eram

Fiica Andreei Esca se bucură de multă atenție din partea internauților și păstrează o legătură destul de strânsă cu cei din mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare. Cu toate acestea, Alexia Eram recunoaște că marea majoritate a oamenilor care o urmăresc o fac datorită faptului că este fiica celebrei jurnaliste Andreea Esca, pentru că a câștigat simpatia multor persoane în acest fel.

„Ca fiica Andreei Esca, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de altă parte, știu că dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a precizat Alexia Eram.

În altă ordine de idei, Andreea Esca este foarte mândră de copiii ei, iar recent a povestit cu tristețe că trebuie să se despartă de fiul ei. Astfel, Aris Eram a decis să studieze afacerile în Barcelona și a plecat acolo la facultate.

„Tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca”

Chiar dacă celebritatea mamei ei a ajutat-o mult în plan profesional, Alexia a mărturisit că este destul de greu să fii copilul Andreei Esca. Și aceasta deoarece trebuie să fie mereu atentă la tot ceea ce postează și ce face. De asemenea, tânăra a precizat că această grijă vine din dorința de a nu strica cumva, prin prisma unor lucruri care pot fi interpretat, imaginea pe care mama ei și-a creat-o în toți acești ani și care este una foarte curată.

„Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut”, a mai spus Alexia Eram.

Alexia Eram este iubita lui Mario Fresh

Chiar dacă în ultima vreme au apărut speculaţii în ceea ce priveşte relaţia Alexiei Eram cu Mario Fresh, totul decurge normal între cei doi. Alexia și Mario nu au dat nicio declaraţie despre ce se întâmplă între ei și nici nu au confirmat zvonurile despărţirii. Cu toate acestea, recent, fiica Andreei Esca a dezvăluit cum obişnuieşte să îl răsfeţe pe Mario Fresh. Astfel, tânăra a recunoscut că obișnuiește să îi ducă iubitului ei micul dejun la pat. Mai mult, Alexia Eram şi artistul continuă să frecventeze aceleași locuri și să iasă cu aceiaşi prieteni. Ba mai mult au fost prezenţi şi la evenimentele importante împreună. În altă ordine de idei, numele Andreea Esca reprezintă un standard ridicat pentru Alexia Eram, care trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Adauga un comentariu