Cancan

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Cu cine a fost pozată fiica Andreei Esca în aeroport

Publicat: 30 iul. 2021
Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram se află în vacanță în Grecia fără iubitul ei Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de cinci ani și de puțin timp au apărut zvonuri cum că relația celor doi nu ar mai merge atât de bine. Chiar dacă ei nu au comentat în niciun fel aceste zvonuri, anumite semne ar putea duce cu gândul că cei doi au probleme. Mai mult, fiica Andreei Esca a fost în vacanță cu un alt anturaj, fără iubitul ei.

Mario Fresh și fiica Andreei Esca sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Și totuși, în ultima perioadă, cei doi au fost văzuți destul de rar împreună, astfel că internauții au intrat la bănuieli. Și așa a apărut zvonul că Mario și Alexia nu ar mai forma un cuplu. Și chiar dacă artistul a infirmat toate aceste zvonuri de curând, o anumită imagine pare să reînvie povestea despărțirii celor doi. Astfel, Alexia Eram a apărut într-o ipostază care le-a dat de gândit fanilor celor doi.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit?

Recent, Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca, a plecat într-o vacanță binemeritată, însă nu singură! Tânăra a dat o „fugă” până în Mykonos alături de oameni dragi și i-a încântat pe utilizatorii de pe Instagram cu imagini inedite de la plajă. Totuși, zvonul că ea și Mario Fresh s-ar fi despărțit pare că s-ar apropia de realitate. Și aceasta deoarece ea a fost fotografiată în prezența unui alt tânăr, presupusul nou iubit!

Alexia Eram a fost fotografiată în aeroport, în timp ce aștepta să se îmbarce în avion, destinația fiind Mykonos, „paradisul” ales de multe vedete pentru a petrece momente de vis alături de cei dragi. Așa cum apare și în imaginea din galeria foto, Alexia Eram și misteriosul tânăr de lângă ea, care se presupune că este noul iubit al acesteia, erau epuizați și așteptau cu sufletul la gură să ajungă în vacanță. Însă, transportul a avut o întârziere de mai bine de trei ore, astfel că Alexia a simțit nevoia să își așeze capul pe piciorul tânărului de lângă ea. Cu toate acestea, nici presupusul iubit nu era într-o „formă” excelentă, căci părea și el vizibil obosit.

Însă, odată ajunși pe superbele plaje din Mykonos, Alexia Eram a încărcat imagini cu ea îmbrăcată în costumul de baie, foarte fericită, semn că abia aștepta să petreacă momente frumoase alături de prietenii ei, dar și să se bucure de orele de stat la soare, pentru un bronz perfect!

Ce spune Mario despre relația cu Alexia Eram

După cum aminteam mai sus, Mario Fresh a infirmat recent zvonurile unei presupuse despărțiri. Mai mult decât atât, artistul a preluat întru totul exemplul familiei sale: părinții lui Mario s-au cunoscut la o vârstă fragedă și au adus pe lume primul copil la 21 de ani. Și el mărturisește că își dorește să fie tată tânăr și își dorește să facă nuntă cu Alexia Eram. Cu toate acestea, interpretul nu a oferit prea multe detalii cu privire la marile evenimente.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24, pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a precizat Mario Fresh.

Și totuși, imaginea postată de Alexia Eram și lipsa din peisaj a lui Mario Fresh ar putea fi un semn clar că flacăra iubirii dintre cei doi abia mai pâlpâie…

Adauga un comentariu