Cancan

Andreea Esca, despărțire dureroasă de Aris Eram. Fiul ei a plecat la studii în Spania

Publicat: 21 sept. 2021
Andreea Esca Aris Eram
Andreea Esca trece printr-o perioadă destul de tristă deoarece fiul ei a plecat la studii în Spania

Cunoscuta vedetă TV Andreea Esca trece prin clipe dificile după ce Aris Eram, după ce fiul ei și al lui Alexandre, a plecat în Spania. Fiul celebrei prezentatoare TV a ales să studieze afacerile la o facultate din Barcelona. Totuși, Andreea Esca a avut aceleași sentimente și în urmă cu doi ani, când fiica ei, Alexia Eram, a plecat la studii la Londra.

Prezentatoarea TV Andreea Esca trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, după ce fiul ei a plecat de acasă. Aris Eram, fiul ei și al lui Alexandre, va studia în următorii ani lumea afacerilor la o celebră facultate din Barcelona. Și totuși, nu este prima oară când Andreea Esca trece prin clipe grele din cauza despărțirii de copii. Un episod asemănător a avut loc și când Alexia Eram, fiica ei, a plecat la studii în Londra. Vedeta TV se confruntă cu aceleași sentimente și acum, odată cu plecarea lui Aris Eram la studii în Spania.

Andreea Esca, despărțire dureroasă de Aris Eram

Celebra jurnalistă de la Pro TV se confruntă cu un amalgam de sentimente, odată cu plecarea fiului ei, Aris Eram, la studii în străinătate. Chiar dacă pe de-o parte este extrem de mândră de tânăr și de rezultatele bune pe care acesta le-a avut la învățătură, pe de altă parte vedeta este foarte tristă, deoarece îl va vedea mai rar pe Aris.

Am stat câteva zile cu el. I-am luat și aspirator, fier de călcat și alte lucruri de acest gen, un covor, plapumă, pernă, lenjerie pentru pat, așa, din-astea de care ai nevoie într-o casă. Locuiește într-un apartament cu un coleg și împart toate aceste lucruri. A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că, wow, e un pas important în viața de familie”, a declarat Andreea Esca.

Andreea Esca este mândră de copiii ei

Andreea Esca se mândrește peste tot cu fiul ei, mai ales de când băiatul a decis să studieze afacerile în Barcelona. Chiar dacă nu va putea fi lângă el și nici nu se vor întâlni prea des, prezentatoarea TV spune că este oarecum liniștită în privința lui Aris Eram. Și aceasta deoarece are alături mai mulți colegi din liceu, care au aplicat la aceeași facultate.

Sunt foarte mândră de Aris, că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine. Îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceul, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo. E important, pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el”, a mai adăugat Andreea Esca.

În altă ordine de idei, cu privire la fiul prezentatoarei Andreea Esca, Aris Eram este diferit de sora sa, Alexia. Tânărului nu-i prea place celebritatea pe care i-o aduce numele Eram. În timp ce sora lui publică foarte des pe conturile de socializare imagini din viața privată, lui Aris îi place să fie destul de discret.

Adauga un comentariu