Cancan

Andreea Ibacka, însărcinată în luna a noua, a ajuns la maternitate. Când naște soția lui Cabral

Publicat: 23 sept. 2021
Andreea Ibacka însărcinată
Andreea Ibacka, soția lui Cabral, urmează să aducă pe lume, zilele acestea, un băiețel

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, este însărcinată în luna a noua și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. De băiat de această dată! Actrița și-a anunțat fanii că a plecat dis-de-dimineață la spital, însă nu a spus și dacă va naște astăzi. Cel mai probabil, Andreea se află la maternitate pentru un control de rutină, ca să se asigure că totul este în regulă.

Andreea Ibacka, frumoasa actriță din serialul „Adela”, și-a anunțat fanii, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că a plecat spre maternitate. Aceasta a precizat că are și bagajul făcut, însă a transmis și un mesaj care ne pune pe gânduri. Soția lui Cabral a dat de înțeles că și-ar dori ca până diseară să revină acasă, semn că a ajuns la unitatea medicală pentru un control. Și totuși, întrebarea care este acum pe buzele tuturor e „Oare când naște vedeta?”

Andreea Ibacka este însărcinată în luna a noua

Andreea Ibacka ar urma să nască zilele acestea, după cum anunța în vară. Atunci, actrița și soțul ei, Cabral Ibacka, au precizat că al doilea copil al lor urmează să vină pe lume la sfârșitul lunii septembrie, începutul lui octombrie. Așadar, totul ar urma să se petreacă în perioada aceasta, chiar dacă ea încă nu a dezvăluit data la care este programată nașterea.

Azi mi-am luat și bagajul cu mine, deși spre să revin să dorm acasă”, este mesajul postat de Andreea Ibacka, pe contul de Instagram.

Vedeta, care este însărcinată în luna a noua, va deveni mamă cât de curând și va naște prin cezariană din cauza unor riscuri. Soția lui Cabral Ibacka a născut și prima oară prin aceeași metodă, în urmă cu 3 ani, deși mărturisea în trecut că i-ar fi plăcut să nască natural.

Motivul pentru care va naște prin cezariană

În ceea ca privește sarcina Andreei Ibacka, aceasta decurge normal, iar actrița este în termen și urmează să devină mamă la finalul lunii septembrie.

Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a dezvăluit Andreea Ibacka.

De această dată, actrița va naște un băiat, ea și Cabral având și o fetiță pe nume Namiko. Mai mult, familia Ibacka a realizat recent o ședință foto spectaculoasă, ca o avanpremieră la venirea pe lume a celui mai nou membru. Cât despre numele pe care-l va purta bebelușul, blondina este discretă și nu a făcut prea multe dezvăluiri, dar cu siguranță, este unul special cum este și cel al fiicei sale. Așadat, cum Andreea Ibacka este însărcinată în luna a noua, puțin timp o mai desparte până își va ține copilul în brațe.

Adauga un comentariu