Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a vorbit despre relația ei. De ce își ascunde iubitul

Publicat: 19 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Mantea este o femeie împlinită. Are o carieră înfloritoarea, o relație perfectă și este o mămică fericită. Toate lucrurile par că s-au așezat așa cum trebuie în viața ei și profită la maximum de tot. În ceea ce privește viața sentimentală, Andreea Mantea a avut grijă să o țină departe de ochii curioșilor, lucru care i-a fost extrem de benefic.

Andreea Mantea trăiește de ceva timp o poveste de dragoste perfectă, iar secretul relație pare să fie faptul că partenerul Andreei a stat în umbră, iar legătura lor nu a fost mediatizată, lucru ce le-a adus liniște. Recent, Andreea Mantea a publicat pe canalul său de YouTube un clip în care a răspuns întrebărilor fanilor. Evident că unul dintre subiectele pe care internauții au vurt să le abordeze a fost și misterioasa relație. Aceștia au întrebat-o pe vedetă de ce își ascunde partenerul. Răspunsul Andreei a venit imediat.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat și care a avut un răspuns ezitant, aprobând într-un fel spusele internauților.

„Nu mai vorbesc despre viața mea personală”

După răspunsul ezitant al iubitului ei, Andreea Mantea a ținut să explice cum stau de fapt lucrurile. Vedeta le-a mărturisit internauților că a decis să nu mai vorbească despre vița ei sentimentală, iar acest lucru s-a dovedit extrem de benefic până acum.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea în ultimul său videoclip postat pe Youtube.

Adauga un comentariu