Actualitate

Andreea Mantea, nespus de fericită fără iubit. Ce spune vedeta despre relațiile din trecut

Publicat: 05 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Mantea nespus de fericită fără iubit. Ce spune vedeta despre relațiile din trecut
Andreea Mantea susține că nu are niciun regret de când nu mai are iubit

Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea susține că acum e mai fericită fără iubit și tot timpul și-l dedică ei și fiului său David. Și totuși, în urmă cu câțiva ani, viața amoroasă a brunetei ținea prima pagină a tabloidelor. Cu toate acestea, ultimele ei relații au fost sortite eșecului, astfel că Andreea Mantea nu-și mai dorește un partener.

Andreea Mantea, ajunsă la vârst de 36 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. Moderează de câțiva ani diferite show-uri de succes, ba chiar ea a fost la un moment dat imaginea unei emisiuni, în care și-a găsit și sufletul pereche, pentru o perioadă.

În cadrul emisiunii „Burlăcița”, de pe Antena 1, mai mulți bărbați au venit să lupte pentru inima divei, iar Cristi Mitrea a fost cel care a cucerit-o și a făcut-o pe vedetă să se îndrăgostească de el. Cei doi au trăit o scurtă poveste de dragoste, din care a rezultat și băiețelul celor doi, David, care astăzi este în custodia mamei sale.

Andreea Mantea susține că e fericită fără iubit

Timpul a trecut însă de atunci, iar Andreea Mantea nu a mai fost văzută la brațul altui bărbat. În ciuda a ceea ce cred oamenii, mai cu seamă că este tânără, frumoasă și celebră, bruneta spune că nu mai este deloc abordată de domni în ultima vreme, astfel încât își dedică integral timpul propriei persoane, dar și copilului ei.

„Nu-mi mai scrie nimeni. Nu (n.r. – nu s-a îndrăgostit în ultima perioadă). Doar de mine, când mă uit în oglindă, în fiecare dimineață. Îmi dedic timpul mie, mă ador pe mine, mă iubesc pe mine, mă îndrăgostesc de mine. Și restul pentru fiu-miu, atât. Aș zice că este 50%-50% ponderea”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea a povestit în trecut despre experiențele eșuate pe plan sentimental prin care a trecut. Nu doar ultima, alături de Cristi Mitrea, a marcat-o, ci și alte povești din trecut, când vedeta a fost chiar și înșelată.

Vedetei îi priește singurătatea

În acest sens, chiar dacă multe femei ar putea privi această singurătate drept un lucru greu de gestionat, Andreea Mantea spune că această postură îi priește din plin și o face să fie mai fericită ca niciodată.

„Acum cred că sunt cea mai fericită. Jur! Nu simt nevoia să mă ia un bărbat în brațe. O să îți spun ceva în exclusivitate. O să țin minte și în fiecare zi am un zâmbet pe buze. Doamne, sper să nu se supere răposatul! O să țin minte foarte multă vreme de acum încolo, dar de fiecare dată când sunt foarte obosită și termin cu toată treaba și culc copilul și povestim, îmi fac duș și restul, în momentul în care mă așez în pat, îți spun din suflet adevărul, eu nu cred că e om care să meargă la somn mai fericit ca mine.

Mie mi-e greu să explic în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima seară, în prima noapte în care eu am dormit singură, fără… (n.r. – fostul). Când eu m-am văzut în patul ăla singură am fost cea mai fericită de pe Pământ. Pentru că nu mai puteam.

O relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om. Dacă ești în relația nepotrivită, nebenefică pentru tine, nefericită. Eu nu am fost în nicio relație toxică până la ultima (n.r. – cu Cristi Mitrea)”, a spus în trecut Andreea Mantea.

Andreea Mantea, despre relația ei toxică

Andreea Mantea a vorbit în repetate rânduri despre relațiile toxice și despre faptul că acest tip de iubire a pus capăt și poveștii dintre ea și Cristi Mitrea. Mai mult, în trecut, vedeta a și aprofundat termenul de „toxicitate”, spunând lucrurilor pe nume.

„Relația toxică e cea în care unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt, el mă stingea pe mine. Noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot, că nu e bine și încontinuu tu ai ceva rău să îmi spui și încontinuu mă superi glumind cu altele și făcând alte lucruri…

Încontinuu tu îmi faci mie rău și de când mă trezesc eu sunt supărată, atunci nu e bine. Copilul meu are nevoie de mine de două ori, maxim, să fiu și stâlp, și iubire, căldură, să fiu de toate”, a mai spus Andreea Mantea, acum împăcată cu viața ei.

Adauga un comentariu