Actualitate

Andreea Mantea nu-și mai dorește niciun iubit. Vedeta este sătulă de eșecurile sentimentale

Publicat: 13 ian. 2023
Andreea Mantea nu-și mai dorește niciun iubit. Vedeta este sătulă de eșecurile sentimentale
Andreea Mantea și-a pus pe pauză viața amoroasă, concentrându-se în prezent pe familie

Îndrăgita prezentatoare Andreea Mantea a recunoscut cu sinceritate că nu-și mai dorește niciun iubit, cel puțin pentru o perioadă. Vedeta Kanal D susține că a avut parte de prea multe eșecuri sentimentale și a decis să ia o pauză. Mai mult, se pare că ultima relație în care a fost implicată i-a pus capac Andreei Mantea.

Frumoasa brunetă Andreea Mantea a luat de curând o decizie radicală. Vedeta e sătulă de eșecurile din viața amoroasă, așa că a decis că nu mai are nevoie de un iubit. Astfel, nu vrea să mai audă, pentru o perioadă, de bărbați și își dorește să se concentreze doar pe ea și pe familia sa. Și din moment ce a luat această decizie, spune că nici prințul pe cal alb nu o poate face să se răzgândească.

Andreea Mantea nu-și mai dorește niciun iubit

Viața amoroasă a Andreei Mantea nu a fost una prea strălucită în ultimii ani. După relația tumultuoasă cu Cristi Mitrea, vedeta și-a găsit alinarea pentru ceva timp în brațele altui bărbat. Aceasta a avut o relație de cinci ani de zile cu un bărbat pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor. Însă și în acest caz lucrurile s-au terminat, asta pentru că relația devenise una toxică.

Așa că acum, Andreea Mantea a pus punct și a decis că nu își mai dorește niciun iubit. Vedeta este într-o perioadă în care preferă să se concentreze pe ea și familia ei și nimic altceva. Își dorește să se regăsească și să dezvolte.

„Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și pur și simplu mi-a fost dor să fiu eu cu mine.

În acest moment, cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea a fost într-o relație toxică

Andreea Mantea a înregistrat câteva dezamăgiri în dragoste și a mărturisit că a avut parte și de o relație toxică. A trecut prin momente grele în care se pierduse pe ea și în care nu se credea suficient de bună. Deși nu își mai dorește un iubit, vedeta încă mai cred în dragostea adevărată și pură și speră că poate chiar o să o întâlnească într-un final.

„Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită… Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. Sunt fericită eu. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi. Să nu fie limite, să nu fie «n-ai voie, nu poți, de ce», să nu fie o critică, să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu, să nu fie obositor.

Unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt, noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și încontinuu ai ceva rău să-mi spui, încontinuu tu îmi faci mie rău glumind cu altele, și eu, de când mă trezesc, sunt încontinuu supărată, atunci de ce facem?”, a mai spus Andreea Mantea.
Adauga un comentariu