Cancan

Totul despre Andreea Mantea: Înălțime, vârstă, greutate, carieră, iubit

Publicat: 17 sept. 2021
Andreea Mantea îmbrăcată într-o bluză verde
Andreea Mantea s-a născut pe data de 20 septembrie 1986, la București

Andreea Mantea este o îndrăgită prezentatoare TV din România. Nu multă lume știe, dar vedeta este micuță de înălțime.

Andreea Mantea s-a născut pe data de 20 septembrie 1986, la București. A studiat la Liceul Sfântul Pantelimon și a promovat examenul de Bacalaureat cu media 7,40. A absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale și, în prezent, lucrează la Kanal D.

Detalii mai puțin știute despre Andreea Mantea: Înălțime, vârstă, greutate, carieră

Andreea Mantea are 34 de ani 1,60 de metri înălțime și 51 de kilograme. În anul 2006, vedeta a pozat, pentru prima dată, pentru revista Promotor, alături de un Audi TT. La scurt timp, a pozat pentru concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5, din ziarul Libertatea – un top extraordinar de popular la vremea aceea, unde au fost prezentate trupurile celor mai frumoase femei din țara noastră.

De asemenea, Andreea Mantea a fost selectată să pozeze pentru un calendar Playboy, realizat chiar la reședinta celebrului Hugh Hefner. Pictorialul a deschis seria edițiilor din 2009 la Playboy Ucraina. Corpul ei superb a reprezentat și firma de lenjerie Jolidon, la un moment dat.

Primul ei loc de muncă a fost de picoliță, la finalul clasei a noua. Una dintre clientele restaurantului a observat frumusețea Andreei și i-a sugerat să nu își mai țină ascunse atuurile. În acest fel, Andreea Mantea s-a prezentat la aproape toate castingurile de modă.

Cariera din televiziune și-a început-o în anul 2005, la Kiss TV. Aici a lucrat ca reporter, fiind apoi desemnată asistentă în matinalul Antenei 1, ca „vecina” lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Popularitatea Andreei Mantea a atins cote impresionante. A făcut parte și din alte producții TV: „Noaptea muzeelor” și „Din dragoste”, emisiuni realizate alături de Mircea Radu.

Andreea Mantea are un copil, împreună cu luptătorul de MMA, Cristi Mitrea.

Andreea Mantea are un nou iubit

Andreea Mantea a recunoscut că iubește din nou, dar nu vrea să își mai expună viața persoanlă, așa cum a făcut-o până în prezent. De aceea, își ține iubitul departe de ochii curioșilor.

„Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”, a declarat Andreea Mantea, potrivit Wowbiz.

Un fan al emisiunii pe care frumoasa brunetă o prezintă a scris, în dreptul uneia dintre fotografiile publicate de aceasta, următorul comentariu: „Sper să găsești pe cineva care să te iubească cu adevărat până la lună și înapoi”, i-a scris internautul, în limba engleză. „I already did!” (Deja am făcut asta n.r), a răspuns Mantea.

Andreea Mantea, vacanță de vis alături de partenerul de viață

În urmă cu aproximativ o lună, Andreea Mantea a plecat într-o vacanță cu iubitul misterios. Frumoasa brunetă le-a arătat fanilor imagini cu ea, în care apare în costum de baie, însă aceștia au observat un detaliu suprinzător. Au acuzat-o că ar fi însărcinată, însă Mantea nu a confirmat acest fapt.

Vedeta le-a spus admiratorilor că are probleme de sănătate și că nu este gravidă:

„Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!/ Se ascunde o burtică de graviduță?/ Esti insarcinata?/ Cel mic o sa aiba un fratior sau o surioara

Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului/ Sarcina usoara!”.
Comentarii
Adauga un comentariu