Cancan

Andreea Marin a pozat recent goală. Vedeta este într-o formă de zile mari

Publicat: 06 dec. 2021
Andreea Marin goală
Andreea Marin a pozat goală pentru a promova un brand de bijuterii

Recent, Andreea Marin a pozat goală, în cadă. Îndrăgita vedetă a făcut acest lucru pentru a promova un brand de bijuterii. Cu toate acestea, nu este prima dată când fosta „Zână a Surprizelor” apare în ipostaze incendiare. În 2019, Andreea Marin a postat pe Instagram poze în care purta doar lenjerie intimă. Bineînțeles, fanii au fost încântați și și-au exprimat admirația pentru vedetă. Pozele în cadă au fost postate pe un cont de instagram special creat pentru campanii de PR.

De patru ani, Andreea Marin este fericită alături de Adrian Brâncoveanu. Bărbatul este cu 11 ani mai mic decât vedeta, dar se înțelege foarte bine cu Violeta Bănică, fiica Andreei din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. De-a lungul timpului, cei doi au fost împreună în vacanțe peste hotare. Deși nu are de gând să se mărite în viitorul apropiat, Andreea Marin își dorește să devină din nou mamă. Printre secretele frumuseții Andreei Marin se numără o dietă echilibrată și psihanaliza.

Andreea Marin a pozat goală în cadă

Andreea Marin este apreciată atât de femei, cât și de bărbați. La 46 de ani, vedeta și-a surprins fanii cu o ședință foto inedită. Astfel, aceasta s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. Acest lucru s-a întâmplat după ce vedeta a devenit ambasadoarea unui renumit brand de bijuterii. Respectivele poze au fost postate pe pagina creată de către vedetă pentru diverse proiecte de PR. Ședința foto a fost realizată înaintea lansării oficiale a brandului de bijuterii. Respectivele poze sunt pe placul publicului larg, care au numai cuvinte de laudă pentru vedetă.

Cu toate acestea, nu este prima dată când Andreea Marin pozează sexy. În 2018, aceasta s-a pozat în lenjerie intimă neagră, alături de iubit. Tot atunci, într-un video, aceasta le-a arătat urmăritorilor cum să-și facă un machiaj perfect. În cel mai scurt timp, postarea a ajuns la nu mai puțin de 36.000 de vizualizări. În comentarii, umăritorii și-au exprimat admirația pentru cum arăta vedeta în tinerețe.

Cum se înțelege iubitul vedetei cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin și iubitul său Adrian Brâncoveanu sunt împreună de mai bine de patru ani. Anul trecut, Andreea Marin a dezvăluit cum își petrece timpul liber, alături de familie. Deoarece este fericită alături de partenerul său, vedeta a mărturisit că și-ar dori un copil cu acesta. Mai mult, ea este convinsă că fiica ei Violeta și-ar mai dori un frățior sau o surioară.

Între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu este o diferență de 11 ani, dar acest lucru nu stă în calea dragostei lor. Zâna surprizelor a avut foarte multe de învățat de la Adrian, mai ales în ceea ce privește discreția. Deși își dorește să devină din nou mamă, bruneta nu ar mai vrea să se căsătorească din nou. În această vară, cei doi îndrăgostiți au mers în vacanță în insula Capri. Alături de cei doi a fost și Violeta Bănică, drept dovadă că ea și Adrian Brâncoveanu se înțeleg foarte bine. Însă aceasta nu este prima vacanță în care cei trei merg împreună. Imaginile postate pe Instagram sunt încântătoare și demne de pus în ramă.

În altă ordine de idei, Andreea Marin a pozat goală pentru a promova un brand de bijuterii, iar laudele nu au contenit să curgă la adresa ei.

Adauga un comentariu