Cancan

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, apariție inedită la televizor. Ce a spus despre mama ei

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Violeta Bănică fiica Andreei Marin apariție inedită la televizor. Ce a spus despre mama ei
Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, este o adolescentă în toată regula

Violeta Bănică, singura fiică a Andreei Marin, este o adolescentă în toată regula acum și nu mai amintește de copila cu chip angelic așa cum o știam din anii trecuți. Mai mult, tânăra domnișoară a moștenit din plin frumusețea părinților săi, dar și talentul celebrului ei tată. Recent, fiica fostei „Zâne a Surprizelor” a precizat că notorietatea părinților ei pune destulă presiune pe umerii ei.

Ana Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr și a Andreei Marin s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Aceasta este o elevă foarte sârguincioasă, care se implică în numeroase proiecte. Totodată, pe lângă trăsăturile frumoase moștenite de la părinții ei, se pare că Violet Bănică îi calcă pe urme tatălui ei. Astfel, cei doi au pregătit în vară o piesă pe care o cântă în duet. Recent, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr a povestit despre cum decurge relația cu mama ei. Totodată, ea a precizat că resimte presiunea pe care o pune asupra ei celebritatea părinților.

Violeta, ajunsă la vârsta adolescenței, a fost invitată recent în emisiunea Teo Show. Aceasta a spus printre altele că studiază la o școală privată și se pregătește intens pentru o carieră de succes. Totodată, Violeta Bănică a susținut că mama sa o sprijină întotdeauna și îi oferă foarte multe sfaturi prețioase.

Violeta Bănică, relație apropiată cu Andreea Marin

Fosta „Zână a Surprizelor” se poate considera o mamă și o femeie norocoasă. Și aceasta deoarece fiica ei studiază din greu pentru a atinge culmile succesului. Adolescenta, care are o imagine ireproșabilă, spune totuși că aceste lucruri nu se datorează neapărat notorietății părinților. Dimpotrivă, caracterul ei s-a format în urma educației și sfaturilor primite de-a lungul anilor.

„Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin. Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane. Sunt destul de apropiată de mama. Îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta”, a declarat Violeta la „Teo Show”.

Violeta a crescut urmărind-o pe mama ei din fața micului ecran și s-a bucurat mereu de succesul prezentatoarei tv. Acum, că a ajuns la vârsta adolescenței, tânăra declară că este foarte mândră de Andreea Marin și de renumele pe care aceasta și l-a câștigat în public, datorită acțiunilor ei.

Violeta se înțelege de minune cu frații ei

Violeta este singura fiică a lui Ștefan Bănică Jr, însă artistul mai are doi fii, din alte două căsnicii. În acest sens, fiul cel mare, Radu Ștefan Bănică, are o relație foarte deschisă și apropiată cu Violeta, cei doi fiind văzuți adesea împreună la evenimente cultural-artistice. De asemenea, cei trei frați, Violeta, Radu Ștefan și Alexandru, petrec mult timp împreună acasă la Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Totodată, aceștia au fost cu toții în vacanță în această vară uinde s-au simțit minunat. La rândul său, și Radu Ștefan vorbește foarte frumos de sora lui.

„Merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a precizat Radu Ștefan cu privire la Violeta Bănică, fiica Andreei Marin.

Adauga un comentariu