Cancan ultimă oră

Andreea Marin, față în față cu Ștefan Bănică. Ce zice Zâna despre o eventuală colaborare: „Nu e nicio problemă”

Publicat: 22 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin față în față cu Ștefan Bănică. Ce zice Zâna despre o eventuală colaborare Nu e nicio problemă
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr au fost căsătoriţi timp de şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din țară. Cei doi au fost împreună mai puțin de 10 ani, dar iubirea lor a fost una puternică. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, dar se pare că ar putea fi din nou împreună. Ar fi vorba despre o posibilă colaborare importantă.

Andreea Marin, dispusă să colaboreze cu fostul soț

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au despărțit definitiv în anul 2013. Cei doi au fost împreună aproximativ 8 ani și din iubirea lor a rezultat și o fată, Violeta. S-au despărțit în liniște, fără scandal, dar toată lumea a fost cu ochii pe ei.

Fanii au fost pe poziții și așteptau ca cei doi să facă declarații uimitoare, să se certe, dar au ales să fie rezervați și să se separe în liniște. Andreea a încercat să aibă o relație frumoasă cu fostul ei soț de dragul fiicei lor și se pare că a reușit, având în vedere că cei doi sunt nevoiți să colaboreze în ceea ce privește creșterea Violetei, având custodie comună.

Întrebată dacă ar fi dispusă să colaboreze cu Ștefan Bănică Jr, Marin a încercat să clarifice situația. Astfel, vedeta a precizat că ea și artistul s-au despărțit doar pe plan personal, iar o colaborare profesională nu ar fi niciodată exclusă și nu ar deranja-o. Totuși, nu crede că se va întâmpla asta vreodată.

„Nu am făcut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin.

De ce au divorțat Andreea Marin și Stefan Bănică

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr au fost căsătoriţi timp de şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013. Vestea a șocat pe toată lumea, pentru că cei doi păreau fericiți și nu dădeau semne că nu s-ar înțelege.

Ei au dat vestea cea mare printr-un mesaj pe rețelele de socializare, în care explicau faptul că nu se mai potrivesc. Andreea Marin a evitat să discute despre soțul ei în public și nu a vorbit niciodată despre motivele care au stat la baza despărțirii de artist, deși la acea vreme s-a speculat că Ștefan Bănică Jr. ar fi înșelat-o pe Zână chiar cu Lavinia.

Adauga un comentariu