Cancan

Andreea Marin revine în televiziune? Ce gen de emisiuni nu vrea să prezinte

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin revine în televiziune Ce gen de emisiuni nu vrea să prezinte
Fosta Zână a Surprizelor a povestit în ce proiecte de televiziune ar fi dispusă să se implice

Andreea Marin revine în televiziune? De curând, „Zâna Surprizelor” a acceptat să vorbească despre o revenire la prima dragoste – televiziunea. Astfel, Andreea Marin a explicat si ce proiecte ar determina-o să facă din nou emisiuni.

Invitată într-o emisiune la Antena 3, Andreea Marin a vorbit și despre o posibilă revenire în televiziune. Cu toate acestea, fosta „Zână a Surprizelor” a precizat și ce gen de emisiuni ar refuza fără a sta pe gânduri. Astfel, Andreea Marin a spus că nu se vede în postura de a face sau prezenta emisiuni despre bârfe.

Andreea Marin revine în televiziune?

Andreea Marin este unul dintre numele importante din televiziunea din țara noastră. De-a lungul timpului, ea a moderat emisiuni care s-au bucurat de mare succes. Cea mai cunoscută dintre acestea a fost „Surprize, surprize”, care a fost difuzată la Televiziunea Națională.

De curând, vedeta a vorbit despre revenirea în televiziune în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. Aceasta a afirmat că, de fapt, nu a plecat niciodată din televiziune. Și aceasta pentru că proiectele ei atrag mereu atenția mass-media. Iar în acest fel, ea este mereu prezentă pe micile ecrane.

„Practic mă întorc mereu. Aș face un proiect serios, bine ancorat în realitate. Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe. Atâta vreme cât un subiect poate face bine oamenilor, atunci sigur, aș accepta. Am avut propuneri. Pe unele le-am refuzat, pe unele le-am acceptat”, a mărturisit Andreea Marin.

Cum se Violeta cu iubitul Andreei Marin

Andreea Marin trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune este mama unei fetițe, Violeta, pe care o are din căsnicia cu celebrul artist Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a mărturisit că are o relație bună cu fostul său soț și că fetița lor îl iubește foarte mult. De asemenea, cei doi se văd destul de des. Totodată, ea a subliniat că Violeta are o relație foarte bună și cu actualul ei iubit, cu care este împreună de patru ani.

„Ei sunt jucăușii casei. Eu sunt cu regulile. Cineva trebuie să mențină și echilibrul”, a declarat vedeta de televiziune.

Greșelile făcute în viață au ajutat-o

Andreea Marin a povestit și cum au ajutat-o greșelile pe care le-a făcut în viață. Astfel, datorită acestor greșeli ea a făcut alegeri mai bune ulterior.

„Nu am avut parte de greșeli care să mă marcheze, poate pentru că sunt mereu atentă și îmi pasă. Sunt perfecționistă, recunosc, mereu atentă la detalii, poate de teama de a nu greși, de teama de ridicol, uneori. Îmi place să fac bine totul, ăsta e adevărul. Am avut parte doar de inerente greșeli, care s-au transformat în lecții din care am învățat cum să nu greșesc la fel a doua oară. Nu îmi vine în minte ceva clar acum. Poate greșeli la serviciu, la școală, de plidă, toate reparabile, în orice caz.”
Andreea Marin

Andreea Marin revine în televiziune? Vedeta este deschisă pentru o revenire la prima ei dragoste – televiziunea. Rămâne de văzut în ce proiect se va implica fosta zână a surprizelor.

Adauga un comentariu