Prima pagină » Cancan » Andreea Marin și-a amenajat o grădină de vis! Imaginile din curtea ei fac senzație pe internet

Andreea Marin și-a amenajat o grădină de vis! Imaginile din curtea ei fac senzație pe internet

03 mai 2024, 06:05,
în Cancan

Fosta „Zână a Surprizelor”, Andreea Marin, și-a amenajat o grădină de vis la vila din Pipera și le-a prezentat imagini fanilor. Casa vedetei a trecut prin schimbări majore în ultimii ani, însă a ajuns la rezultatul dorit. Totodată, Andreea Marin s-a îngrijit și de casa de vacanță de la munte, unde se retrage cu cei dragi de sărbători.

Zilele trecute, Andreea Marin a făcut turul grădinii sale superb amenajate și a postat imaginile pe contul de socializare, spre bucuria fanilor. În vârstă de 49 de ani, vedeta TV locuiește într-o vilă din cartierul Pipera împreună cu Violeta, fiica ei din mariajul cu Ștefan Bănică Jr, potrivit Unica.

Andreea Marin și-a amenajat o grădină de vis

În ultimii doi ani, casa Andreei Marin a trecut prin schimbări majore, iar vedeta și-a transformat curtea într-un mic colț de Rai. Spațiul exterior al vilei este plin de flori, diverse plante, copaci decorativi și pomi fructiferi. Vedeta a filmat curtea înflorită și a postat clipul pe conturile sale de socializare.

„După multe nopți nedormite și zile petrecute în birou cu nasul în laptop, simt în sfârșit parfumul Grădinii cu miresme. Culorile, verdele, seninul, zumzetul, ciripitul, adierile, iarba alintându-mi tălpile. Zile în care natura se împodobește în așteptarea sărbătorilor pascale.

Florile minunate de primăvară plantate de curând în grădina noastră vin în ghivece de departe, din nordul țării, sunt îngrijite cu iubire si tare frumoase și trainice, mulțumim! Iar gazonul nostru și-a revenit în chip minunat după ce am primit tot ce e necesar pentru îngrijirea lui”, a scris Andreea Marin, pe contul de socializare.

Are un colț de Rai și la casa de vacanță

Andreea Marin are și o casă de vacanță la țară, unde se retrage cu cei dragi de sărbători. Și această locuință are o grădină spațioasă, plină cu flori și pomi fructiferi.

„Atât de frumoasă e viața la țară în preajma sărbătorilor pascale, mugurii dau în floare, miresmele ne îmbrățișează, pufoșii noștri sunt fericiți să alerge în livadă sau să se piardă în iarbă, încă ne e frig uneori, așa că și încălțările de casă tot pufoase sunt, dar e cald și pace în suflete. Cineva, acolo sus, știe ce simțim când spunem cu recunoștință: Mulțumesc!”, a precizat vedeta TV, în urmă cu ceva timp.

Prezentatoarea de televiziune a explicat că plantează anual flori multicolore și pomi, iar când toate înfloresc, miresmele florilor din grădină sunt de-a dreptul îmbietoare.

„Înainte de Paște, casa, livada și gradina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim! La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin”, a mai spus Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *