Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu, dezvăluiri în direct despre Sânziana Buruiană: ”Noi nu am fost prietene”

Publicat: 10 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu dezvăluiri în direct despre Sânziana Buruiană Noi nu am fost prietene
Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri în direct despre Sânziana Buruiană

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri în direct despre Sânziana Buruiană. Bruneta le-a mărturisit fanilor care a fost relația dintre ea și blondină.

În urmă cu mult timp, Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau cele mai bune prietene. Ulterior, însă, relația dintre cele două s-a răcit.

În cadrul unui episod de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Bianca Rus a venit cu poza fetiței Sânzienei Buruiană, făcându-i reclamă acesteia și hainelor ei. Maurice Munteanu a fost cel care a spus că și-ar fi dorit-o în concurs și pe Sânziana și, ulterior, a întrebat-o pe Andrea Tonciu dacă ele sunt certate în continuare. Răspunsul Andreei nu a întârziat!

”Noi nu am fost prietene. Am fost doar colege de emisiune”, a spus Andreea Tonciu.

După ce au devenit ”femei de casă”, relația dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană s-a răcit, după ce fosta sa prietenă a vorbit despre căsnicia brunetei. Acesta fost motivul pentru care Andreea Tonciu a răbufnit și a încheiat definitiv toate scotelile cu Sânziana.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, a spus Andreea Tonciu într-o emisiune TV, după ce se zvonise că are probleme în căsnicie.

Adauga un comentariu