Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu, noi dezvăluiri despre infidelitatea tatălui său: „Mai bine să fac de râs, decât să fac rău”

Publicat: 14 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu noi dezvăluiri despre infidelitatea tatălui său Mai bine să fac de râs decât să fac rău
Andreea Tonciu a fost una dintre concurentele de la Survivor România 2022 care a fost apreciată de telespectatori

Andreea Tonciu a demonstrat că este o persoană sinceră care spune întotdeauna ceea ce gândeşte fără să îi pese de părerea celor din jurul său. Recent, bruneta şi-a luat prin surprindere fanii după ce a dezvăluit faptul că părinții săi vor divorța din cauza infidelităţii tatălui său. Mai mult, fosta asistentă TV a explicat şi de ce a făcut acest lucru public.

Familia Andreei Tonciu trece prin momente grele. Bruneta a dezvăluit în urmă cu câteva zile faptul că că tatăl său a ieșelat-o pe soția sa, femeia care i-a adus pe lume doi copii. Totul a început vara trecută, atunci când tatăl asistentei TV a avut o relație cu menajera familiei.

După acest anunţ neaşteptat, fanii vedetei au reacţionat, iar mulţi dintre ei au fost curioşi să afle de ce a făcut o asemenea dezvăluire.

Andreea Tonciu a explicat de ce a recurs la acest gest, fără să stea prea mult pe gânduri.

„Am vrut doar să vorbesc despre acest subiect, pentru că nu pot să fac rău nimănui. Și mai bine să fac de râs decât să fac rău. Măcar m-am descărcat, mi-am zis oful și aia e”, a spus ea.

În ce relaţii a rămas Andreea Tonciu cu tatăl său

În acelaşi timp, Andreea a explicat faptul că vorbește în continuare cu tatăl său, deşi situaţia prin care trece nu i-a picat deloc bine. În ceea ce o priveşte pe mama sa, bruneta a mărturisit că îi este alături şi o susţine pentru a putea trece cât mai repede peste această perioadă.

„Cu tata vorbesc, normal, că e tatăl meu și nu am cum să nu vorbesc. Tata cu mama sunt de la 17 ani împreună, prima dragoste. La 17 ani a rămas mama gravidă cu mine. (…) Mama este ok. Suntem alături de ea, mai ales eu că sunt mai mare și știu anumite lucruri”, a mai spus ea

 

Adauga un comentariu