Cancan

Andrei Boncea nu ține cont de vârstă când vine vorba de “afaceri”. Pe cine a avut ca amantă soțul Loredanei Groza

Publicat: 29 sept. 2021
Andrei Boncea, in varsta de 49 de ani, este sotul Loredanei Groza
Andrei Boncea, în vârstă de 49 de ani, a fost acuzat în urma cu mai mulți ani de faptul că ar avea o amantă.

Andrei Boncea, în vârstă de 49 de ani, a fost surprins în urmă cu mai mulți ani alături de amanta sa. La acea vreme întreagă presă a avut pe prima pagina scandalul în care a fost implicat șeful din televiziune. Potrivit informațiilor de la acea vreme, soțul Loredanei Groza ar fi avut o aventură cu Andra Iulia Margină.

Aceasta avea 23 de ani și lucra la studiourile din Buftea.

Andrei Boncea a avut amantă pe când era în vârstă de 33 de ani

În anul 2005, pe când avea vârsta de 33 de ani, Andrei Boncea a fost surprins de către paparazii „Ciao!” în compania mai tinerei Andra Iulia Margină. Jurnaliștii susțineau că aceasta ar fi amanta soțului Loredanei Groza. Andrei Boncea a fost surprins timp de câteva săptămâni chiar în momentele în care acesta își vizita amanta. Întreagă operațiune a pornit în urma unor ponturi primite de reporterii revistei.

Tânăra Andra, o șatenă cu parul scurt și ochi albaștri, lucra, conform publicației, chiar la studiourile din Buftea ale MediaPro, conduse pe atunci chiar de… Andrei Boncea.

Loredana Groza este împreună Andrei Boncea de 23 de ani

Loredana Groza și Andrei Boncea par să fi descoperit secretul unei căsnicii longevive. Cântăreața a povestit în cadrul unui interviu că ea și soțul ei se susţin reciproc şi nu există loc de gelozii între ei.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a povestit Loredana Groza pentru revista Viva.

Cuplul a fost cununat de Florin Călinescu

Actorul Florin Călinescu a fost și nașul de botez al fiicei lor.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul… Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.

Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, a spus Florin Călinescu despre Loredana Groza, într-un interviu pentru jurnalul.ro.

Presa nu a încetat însă cu zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi în pragul unui divorț. Până acum însă nimeni nu a confirmat această informație.

Andrei Boncea, în vârstă de 49 de ani, a fost acuzat în urma cu mai mulți ani de faptul că ar avea o amantă. Cu toate acestea, Loredana Groza pare să trăiască o poveste de dragoste superbă alături de soțul ei cu care este împreună de 23 de ani.





Adauga un comentariu