Local

Andrei Cazacu a fost numit County Manager în cadrul Consiliului Județean Iași

Publicat: 22 ian. 2021
Andrei Cazacu este numit County Manager in cadrul Consiliului Județean Iași
Andrei Cazacu este numit County Manager in cadrul Consiliului Județean Iași

Andrei Cazacu, fost secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, va fi noul administrator public al județului Iași. El va ocupa postul de County Manager în cadrul Consiliului Județean, după ce în ultima perioadă a deținut și funcția de Președinte al Administrației Fondului Pentru Mediu.

Rolul său în calitate de County Manager va fi să coordoneze implementarea strategiei de dezvoltare a județului Iași. Astfel, va urmări punerea în aplicare a proiectelor de hotărâre adoptate de plenul CJ, dar și propunerea de măsuri și soluții de îmbunătățire a modului de funcționare a aparatului administrativ.

Andrei Cazacu are o experiență de peste 8 ani în administrația publică centrală și locală, timp în care a lucrat atât în ramura legislativă, în calitate de consilier parlamentar în Camera Deputaților, cât și executivă, în cadrul Guvernul României, unde a implementat politici guvernamentale la nivelul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

„Sunt tânăr, sunt motivat și m-am implicat în viața publică cu cele mai bune intenții. Iașul are nevoie de oameni proaspeți, cu viziune, cu energie și determinare pentru a putea implementa într-un ritm cât mai aceelerat programele locale, iar județul Iași să fie cel mai dezvoltat pol economic, cultural și social din regiune. Avem nevoie de stabilitate admnistrativă, de coerență, în actul guvernării și de o bună relaționare între admnistrația centrală și admnistrațiile locale, precum și de un parteneriat onest cu societatea civilă și organizațiile non guvernamentale.”, a declarat Andrei Cazacu, noul County Manager.

„Mă bucur că Andrei Cazacu s-a alăturat echipei de la Consiliul Județean Iași. Este un tânăr cu inițiativă, un profesionist cu experiență în administrația publică, dar mai presus de toate, un tânăr cu viziune. E nevoie reală de astfel de oameni în administrație pentru că ei sunt vectorii schimbării. Am încredere că Andrei va veni cu o abordare nouă, o strategie de integrare a proiectelor majore pentru județ, prin care să răspundă proactiv nevoilor actuale de dezvoltare a comunității ieșene în ansamblul său.”, a declarat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.

Comentarii
 • County Manager? Puneti denumiri romanesti,sa inteleaga si omul simplu.Aruncati in spatiul public diverse denumiri pentru a aparea mai interesanti? Tot inculti ramaneti,dar mai ales pe romaneste spus, niste incompetenti .

 • Aceasta (de)numire chiar face sens.
  Persoana are expertiza necesara.
  Eu in calitatea mea de meneger ami dau seama de asta.
  Are trecut verificabil. Nu e nou in politica.
  Gou taigărs.

 • Ce m-a deranjat cel mai tare e ca Alexe ne ia de prosti, asa pe fatza. Ma intreb ce e in mintea lui? Crede ca nu vedem ca si angajeaza toate rudele peste tot? Ca are blat facut cu psd istii din moldova? Practic el a tras tare ca sa ajunga baron local… Si sa praduiasca iasul cu prietenul lui primarakele. Si nu deranjeaza nici astea atat de mult, cat deranjeaza faptul ca nimeni nu face nimic si i se permite. Mai am o speranta la DNA. Poate mai sunt totusi romani cu un dram de corectitudine si moralitate… Sa vedem..

 • Andrei Cazacu e pila lui Alexe si sageata acestuia. Duce geanta, e un slugoi, asa-i Cazacule? Ce nu stii tu baiatule, iti voi aminti eu….cu imagini si dovezi. Vei cadea, e chestiune de zile

 • frati ieseni,Alexe asta e mai hot decat Popa Maricel!De ce l/ati votat?l Luati atitudine si dati/l jos,caci isi bate joc de toti iesenii.Nu se poate continua cu acest individ in fruntea Iasului.De fapt,cred casi PNL va ajunge alaturi de PNTCD,fiindca isi bate joc de un popor intreg. Rusinesa le fie acestor derbedei ajunsi in fruntea tarii! Balaban Gh.Barlad

 • Andrei Cazacu e un super profesionist. Îl vorbiți de rău degeaba, oricum i se fâlfâie, e învățat cu ăștia invidioșii care nu aveți cap și minte sa ajungeți cineva ca el. Va e ciuda ca omul are un job bine plătit, trebuia și voi sa învățați carte nu sa beți cerneala. Bafta Andrei, bravo ție, ai muncit mult sa ajungi aici. Felicitări.

Adauga un comentariu