Cancan

Andrei Duban și soția sa Grațiela Duban au un copil superb. Ce vârstă are Armin

Publicat: 08 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andrei Duban și soția sa Grațiela Duban au un copil superb. Ce vârstă are Armin
Andrei Duban și Grațiela au împreună un fiu.

Andrei Duban și soția sa, Grațiela Duban, formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. În ciuda părerilor negative ale celor din jur, Grațiela nu regretă că s-a măritat cu Andrei Duban. La rândul său, soțul Grațielei a mărturisit că în inima lui este loc numai pentru soția sa și fiul lor, Armin.

Andrei Duban este un cunoscut actor român. S-a născut pe data de 19 iunie 1972 și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. De-a lungul carierei a dublat desene animate celebre, printre care se numără Gemenii Cramp și Ce-i cu Andy? Între el și soția sa, Grațiela Duban, este o diferență de 14 ani. Atunci când Grațiela a participat la reality show-ul Survivor România, publicul era de părere că își înșela soțul cu un coechipier.

Andrei Duban și Grațiela Duban s-au cunoscut la mare

Înainte să îl cunoască personal, Grațiela Duban mărturisește că știa foarte puține lucuri despre cel ce avea să-i devină soț. Deși a fost avertizată de către unele persoane că îndrăgitului actor îi cam fug ochii după femei, după șase ani de relație Grațiela îl descria ca fiind un familist convins care știe să iubească.

„M-a convins să spun «DA» pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult”, a povestit fosta concurentă Survivor despre momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Povestea de iubire a celor doi soți a început în anul 2010, la mare, în stațiunea Olimp. După un an de relație, în 2011 s-au căsătorit. Se pare că, de-a lungul a peste 10 ani de căsnicie, Andrei și Grațiela nu au avut parte de probleme.

„Nu avem niciun secret ca familie. Tot ce pot să spun este că în 12 ani de când suntem împreună am învățat să comunicăm foarte bine. Dacă acesta este secretul longevității căsniciei noastre vi-l împărtășim acum. Ingredientul cel mai important e iubirea!”, a clarificat Grațiela Duban.

Andrei și Grațiela Duban au un copil în vârstă de 9 ani

Soții Duban au devenit părinți pe 28 februarie 2012. În cadrul unui interviu televizat, soții Duban au declarat că, în preajma sărbătorilor de iarnă din 2020, Armin i-a informat că își dorește un frățior. Grațiela și Andrei Duban nu pleacă nicăieri fără fiul lor, pe care îl iubesc extrem de mult. Fie că merg la petreceri sau la mare, Armin este mereu prezent alături de ei.

În ceea ce privește un viitor copil, se pare că părerile sunt împărțite deoarece Grațiela își dorește să devină mamă, dar Andrei amână momentul fiind foarte ocupat din punct de vedere profesional. Înainte ca Armin să se nască, Andrei Duban și soția lui erau convinși că vor avea o fiică. Prin urmare, atunci când a aflat că va avea un băiat, Grațiela Duban a mărturisit că a început să plângă de furie. În schimb, îndrăgitul actor s-a bucurat.

Așadar, deși căsnicia lui Andrei Duban și Grațiela Duban a traversat un moment de cumpănă când ea a participat la show-ul Survivor România, se pare că soții au trecut cu succes peste.

Adauga un comentariu