Local

Angajații de la ApaVital vor primi uniforme de lucru, în valoare de aproape 300.000 de euro

Publicat: 10 dec. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Angajații de la ApaVital vor primi uniforme de lucru în valoare de aproape 300.000 de euro
Aproape 300.000 de euro vor costa noile uniforme ale angajaților din cadrul ApaVital

Mai multe loturi de uniforme și accesorii vestimentare vor fi furnizate companiei ApaVital. Procedura de achiziție este programată la finalul lunii decembrie 2022. Oferta cu prețul cel mai mic este un criteriu de departajare

Compania de apă-canal a județului Iași anunță noi achiziții. Astfel, pe data de 20.12.2022, ApaVital SA va organiza o licitație pentru furnizarea mai multor loturi de haine și accesorii vestimentare de lucru și protecție. Valoarea estimată a contractului este de 1.457.305 lei, fără TVA, aproape 300.000 de euro.

„Hainele și accesoriile vestimentare de lucru și de protecție care fac obiectul achiziției vor fi utilizate pentru protecția lucrătorilor la locul de muncă, asigurarea sănătății și securității muncii, precum și în scopul eliminării evenimentelor/accidentelor de muncă.

Hainele și accesoriile vestimentare de lucru și de protecție care se vor achiziționa trebuie să respecte toate riscurile implicate, fără a conduce la un risc mărit, să ia în considerare cerințele ergonomice, să fie compatibile și să își păstreze eficacitatea în raport cu riscurile respective”, se arată în caietul de sarcini.

ApaVital a organizat și licitații privind furnizarea mai multor loturi de piese de schimb pentru parcul auto din dotare.

Angajații de la ApaVital vor primi uniforme de lucru, în valoare de aproape 300.000 de euro

Firma care va câștiga contractul trebuie să furnizeze antifoane externe, bocanci, căști de protecție, cizme, centuri, ochelari de protecție, pantofi, tricouri, căciuli etc. Participanții la licitație trebuie să depună și mostre pentru produsele ofertate.

„Perioada de garanție în utilizarea produselor ofertate trebuie să fie de minimum 24 luni de la începerea utilizării. Toate cheltuielile legate de rezolvarea defectelor apărute și dovedite a fi urmare a neconformității produselor cad automat în sarcina ofertantului.

Dacă produsul inspectat sau testat nu corespunde specificațiilor tehnice, achizitorul are dreptul să-l respingă, iar furnizorul are obligația, fără a modifica prețul, de a-l înlocui în termen de trei zile. Furnizorul va garanta produsele pe toată durata de utilizare a acestora – care va fi specificată obligatoriu în ofertă – pentru defectele ascunse, asigurând cantitățile de produse necesare înlocuirii și suportarea eventualelor daune aduse beneficiarului, stabilite prin contract”, se mai arată în documentația procedurii. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

S-a semnat contractul pentru refacerea drumurilor afectate de lucrările ApaVital

Recent, compania de apa-canal a finalizat licitația pentru refacerea drumurilor afectate de intervențiile la avarii sau de înlocuire a rețelelor. Valoarea estimată a contractului este de 2.187.024 de lei, fără TVA, aproape 450.000 de euro.

La procedură s-au prezentat trei firme: Citadin SA (firma de asfaltări a primăriei), Concret Drum SRL și Vam Sofi Trans SRL. Comisia de evaluare a ales oferta societății Vam Sofi Trans, care a depus o ofertă financiară de 1.923.719 lei, fără TVA, aproape 400.000 de euro. Societatea condusă de Ionuț Andrei Vlad a înregistrat o cifră de afaceri de 5,8 milioane de lei, cu un număr de 40 de angajați. Lucrările trebuie să aibă o garanție de minimum 12 luni. Conform caietului de sarcini, ApaVital SA a stabilit o durată a contractului de șase luni.

Angajații de la ApaVital vor primi uniforme de lucru, în valoare de aproape 300.000 de euro, după ce ofertele vor intra în etapa de evaluare și va fi semnat contractul.

Comentarii
  • degeaba dati salopete noi daca sunt muncitori cu vechime de 30 de ani care au salar de 2500 lei si stau toata ziua in mal la tarnacop pe cand mafia ce zace in birouri ridica 9000 lei fara sa faca absolut nik !

  • Numai 9000 ron?
    Te înșeli.
    Poate peste 10000 ron.
    Apropiații conducerii au peste 10k.
    Palmasii au minimul pe economie, cu unele exceptii.
    De aceea salariul este confidential. Nu mai vorbim de primele trimestriale și plocoane

  • @alin>Sunt si angajati la birouri, cu studii superioare, care n-au timp nici sa se duca la wc, si sunt platiti tot cu 2500 de lei. Asa ca… despre ce vorbim? Cu salarii mari sunt doar pilele si relatiile, „ciripitorii” si altii ca ei

Adauga un comentariu