Cancan

Angie Loupescou, românca care vede viitorul, previziuni pentru România în ceea ce privește pandemia: „Va dura încă 2-3 ani”

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Angie Loupescou românca care vede viitorul previziuni pentru România în ceea ce privește pandemia Va dura încă 2-3 ani
Angie Loupescu a precizat ca pandemia de coronavirus va mai dura 2-3 ani

Angie Loupescou tăiește în Grecia, după ce a fost adoptată. Femeia este celebră pentru previziunile exacte care s-au împlinit.

Angie Loupescou este o tânără originară din Constanța care s-a stabilit în Grecia la vârsta de 12 ani, după ce părinții ei au murit într-un grav accident de mașină și ea a fost adoptată de un cuplu de greci.

A devenit cunoscută pe plan mondial după ce a văzut în viitor mai multe evenimente marcante. Femeia susține că înainte de prăbușirea turnurilor gemene din SUA ea a scris o carte în care a prevestit această catastrofă. De altfel, ea a prevăzut, printre altele, și apariția coronavirusului cu mult timp ca această criză sanitară să ne lovească.

Angie Loupescou: „ La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen„

În jurul vârstei de 14 ani, după ce s-a mutat în Grecia, Angie a observat că are un har aparte, putea să vadă lucruri care urmau să se întâmple. A vrut să urmeze cursurile Facultății de Teologie, dar s-a răzgândit și a ales Psihologia și Filosofia. La facultate a învățat cum să-și înțeleagă și dezvolte abilitățile paranormale.

„ La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei și cunoscuților, iar ele se adevereau întotdeauna.

Așa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii și al telepatiei”, a povestit Angie Loupescou, într-un interviu pentru Click!.

Câțiva ani mai târziu, pe la începutul anilor 2000, a început să câștige notorietate, după ce și-a lansat cartea „Viețile precedente ale personalităților celebre” și a prevăzut distrugerea turnurilor gemene din SUA.

La un an de la lansarea cărții, totul s-a adeverit. Dar nu sa oprit aici, femeia a văzut în viitor mai multe evenimente marcante cum ar fi cutremure, accidente, crize economice, apariția virusului SARS-CoV-2, dar și alegerea lui Joe Biden la șefia Statelor Unite ale Americii.

„Apoi, am mai prevăzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situații economice, inundații, până la apariția coronavirusului și alegerea în State a președintelui Biden.

Toate au apărut în interviuri televizate sau în articole de presă”, a mai spus Angie.

Angie Loupescou, depre viitorul României în ceea ce privește pandemia de coronavirus

Se pare că țara noastră va mai avea de tras cu pandemia de COVID-19. Potrivit clarvăzătoarei, țara noastră se va mai lupta circa trei ani cu această criză sanitară deosebit de gravă. Până în prezent 953 de mii de români s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, dintre aceștia 23.538 de persoane au murit din cauza infecției, totul în doar un an și o lună de la primul caz confirmat pe teritoriul țării noastre.

„E o situație dificilă, o combinație a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura încă 2-3 ani”, a dezvăluit aceasta.

Angie Loupescou: „ Pot detecta intuitiv boli sau accidente înainte de a se produce”

Este solicitată de oameni de pe tot globul să îi ajute. Ca urmare a pandemiei de coronavirus, oferă ședințe online, prin intermediul rețelelor sociale sau prin telefon. Are mai multe metode de operare: telepatie, previziune, hipnoterapie sau bioenergie. Aceasta poate depista apariția afecțiunilor, energia negativă acumulată în urma stresului, persoanele dispărute, cauzele problemelor personale sau de carieră și karma.

„Chiar și acum, în carantină, sunt solicitată de oameni din toată lumea pentru consultații prin telefon sau prin Skype. Împlinirea mea este că pot ajuta oamenii folosindu-mi harul. Pot detecta intuitiv boli sau accidente înainte de a se produce.

Astfel, previn, avertizez. Oamenii mai apelează la mine pentru tehnici de relaxare și susținere (stres, atacuri de panică, fobii, obsesii, insomnie, bulimie, anorexie, fumat, reglarea metabolismului etc.), pentru interpretarea viselor, retrospective din viețile anterioare, creșterea încrederii de sine, alungarea energiei negative, strategii pentru o viață fericită, printre care și sfaturi despre tehnica Feng Shui.

Nici o altă metodă nu s-a dovedit, până azi, să răspundă atât de perfect la nevoile fizice și spirituale ale organismului ca hipnoterapia și hipnoza intuitivă. Acest tip de hipnoză este ceea ce face ca Centrul Loupescou să fie unic în lume”, a declarat Angie.

Adauga un comentariu