Local

Animatoare într-un club de noapte, obligate să facă sex pe bani cu necunoscuți! Prostituate de lux din Iași, pentru clienți cu mâna largă! După striptease, urma dezmățul! (Exclusiv)

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Animatoare într-un club de noapte obligate să facă sex pe bani cu necunoscuți Prostituate de lux din Iași pentru clienți cu mâna largă După striptease urma dezmățul Exclusiv
Zeci de tinere au devenit victime ale unor "pești" fără scrupule: de la animatoare, fetele au devenit prostituate

Zeci de fete cărora li s-a promis că vor face bani ca animatoare au fost obligate să facă sex pe bani cu diverși clienți. După ce erau duse într-un club de noapte, tinerele din județul Iași erau constrânse să se culce cu necunoscuți, contra unor sume de bani. Acum, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au emis sentința definitivă în ceea ce îi privește pe „peștii” din acest caz. Astfel, Istvan Kelemen, Anamaria Tamaș și Maria Pughineanu au fost condamnați la câte 6 ani de pușcărie, pentru trafic de minori și de persoane

Punct final, pus de magistrații ieșeni într-un caz de trafic de minori și de persoane! Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis apelurile formulate în acest dosar. Astfel, magistrații au dispus condamnarea definitivă a lui Istvan Kelemen, Anamaria Tamaș și Maria Pughineanu la câte 6 ani de pușcărie, pentru trafic de minori și de persoane.

„Instanța ia act de retragerea apelurilor formulate de către persoanele interesate Carol K. și Paraschiva K. Definitivă”, au precizat magistrații ieșeni.

Istvan Kelemen, Anamaria Tamaș și Maria Pughineanu, acuzați la Iași de trafic de minori și de persoane

Procesul lui Istvan Kelemen (44 de ani), Anamaria Tamaș (46 de ani) și Maria Pughineanu (47 de ani) și a altor inculpați din acest caz a început în urmă cu aproximativ 6 ani. Atunci, oamenii legii i-au trimis în judecată sub acuzațiile de trafic de minori și trafic de persoane. Pe 24 octombrie 2017, inculpații au fost pedepsiți de magistrații din cadrul Tribunalului Iași, dar au contestat sentința.

„În perioada 2011-2014, inculpatul E.M., împreună cu inculpații Anamaria Tamaș, Istvan Kelemen și Maria Pughineanu au avut preocupări infracționale privind traficul de persoane și minori, recrutând tinere minore și majore ce proveneau din familii cu o situație materială precară, din familii dezorganizate ori din mediul rural, cărora le promiteau venituri importante din activități de spectacol (dans ori animație în diferite cluburi din țară), victime care ulterior au fost exploatate sexual de inculpații Anamaria Tamaș și Istvan Kelemen, în clubul inculpaților din Târgu Mureș și de inculpata Maria Pughineanu, în cluburile «Sky» și «Central», din municipiul Piatra Neamț, în scopul obținerii de importante sume de bani din această activitate infracțională”, au menționat oamenii legii.

Tinerele, duse la produs în cluburi de noapte

Anchetatorii ieșeni au mai afirmat că Ioan Eduard Morun a avut o firmă care a intrat în insolvență în anul 2005. Deși nu mai avea firma, acesta a luat decizia să racoleze tinere provenind din familii sărace, dezorganizate și, sub pretextul că le asigură venituri importante din activități de dans, individul le-a transportat la cluburile deținute de Maria Pughineanu, din Piatra Neamț, și Anamaria Tamaș și Istvan Kelemen, unde tinerele au fost exploatate prin obligare la practicarea prostituției.

„În perioada 2011-2014, inculpatul Ioan Eduard Morun a racolat cel puțin 26 de tinere minore și majore, tinere care au fost exploatate succesiv de către coinculpați. Deși cunoștea nemijlocit faptul că tinerele erau exploatate de coinculpați, Ioan Eduard Morun a continuat racolarea și transportul tinerelor în scopul exploatării, întrucât câștiga câte 1.500 de lei lunar pentru fiecare tânără care era exploatată de coinculpații care câștigau sume importante de bani din această activitate ilicită”, au mai spus polițiștii.

Mărturia dureroasă a unei tinere care a fost exploatată sexual în clubul de noapte

O minoră, B.A., a declarat la audieri că l-a cunoscut pe Ioan Eduard Morun în cursul lunii septembrie 2012 – dată la care victima avea 17 ani -, care i-a propus să se mute în apartamentul său din municipiul Iași și că, în situația în care va colabora cu el, va câștiga consistent din activitatea de animatoare. După ce victima a acceptat, Morun a transportat-o în octombrie 2012 în clubul de noapte „L’Amour”, din Târgu Mureș, unde a fost predată lui Istvan Kelemen și Aneimaria Tamaș, administratorii clubului de noapte.

„Acolo, eu am lucrat aproximativ două săptămâni, fiind nevoită să întrețin relații sexuale cu unii dintre clienții care frecventau acest club. Banii obținuți din această activitate au fost împărțiți în mod egal între cei doi și mine. Istvan Kelemen și Anamaria Tamaș erau cei care supravegheau îndeaproape această activitate, stabilind tarifele și locul, aflat în incinta clubului, unde fetele să meargă cu clienții pentru a întreține relații sexuale. M-am întors în Iași la jumătatea lunii octombrie 2012, iar, în decembrie 2012, Ioan Eduard Morun m-a transportat în municipiul Piatra Neamț, la administratorul clubului «Sky». Acolo, eu am stat vreo 18 zile, perioadă în care am întreținut relații sexuale cu clienții clubului, contra-cost. Administratorul clubului mă agresa fizic și mă amenința de fiecare dată când spuneam că vreau să plec de acolo. Mi-a luat telefonul mobil și lucrurile personale”, a spus tânăra.

„Nu vreau să fac sex, pentru că sunt virgină!”

O altă tânără, B.F.G., a declarat la audieri că, pe 19 mai 2013, a fost abordată de o persoană, a fost transportată către municipiul Iași, iar, pe drum, i s-a propus să se angajeze într-un restaurant, ca ajutor de bucătar. Ulterior, ea a fost dusă în Piatra Neamț, la clubul de noapte amintit, unde a fost îmbrăcată cu uniforma localului și i s-a spus că trebuie să facă sex pe bani cu clienții.

„Mi s-a spus că va trebui să întrețin relații sexuale contra-cost cu clienții ce frecventau acel stabiliment. Am refuzat să fac acest lucru, pentru că eram virgină, însă, la îndemnul administratorului clubului, în cele din urmă, am întreținut un raport sexual cu unul dintre clienții acelui club de noapte, pentru care am primit suma de 200 de lei. Banii mi-au fost luați de administratorul clubului respectiv. Nu aveam telefon mobil și eram supravegheată îndeaproape de Ioan Eduard Morun, fiind în imposibilitatea de a fugi ori de a anunța autoritățile cu privire la situație”, a subliniat tânăra.

Ea a adăugat că, mai apoi, a fost dusă în Târgu Mureș, pentru a se prostitua în clubul deținut de Anamaria Tamaș și Istvan Kelemen.

„Am fost cazată într-un imobil aparținând soților Anamaria Tamaș și Istvan Kelemen, poreclit «Jupânul» în orașul Târgu Mureș, fiind supravegheată de aceștia. Am fost determinată prin amenințări la adresa familiei mele, făcute de Anamaria Tamaș, să întrețin relații sexuale contra-cost, cu clienții care frecventau clubul «L’Amour»”, a susținut tânăra.

Ulterior, unele victime au reclamat la Poliție clipele de groază prin care au fost nevoite să treacă, iar oamenii legii au demarat ancheta și au ajuns la inculpați. Aceștia au fost ridicați și duși la audieri. Aceștia au negat că ar fi comis vreo infracțiune, dar, mai apoi, au fost trimiși în judecată și condamnați.

Adauga un comentariu