Cancan

Anisia Gafton are o biografie surprinzătoare. Ce secrete ascunde celebra actriță

Publicat: 23 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anisia Gafton are o biografie surprinzătoare. Ce secrete ascunde celebra actriță
Îndrăgita actriță Anisia Gafton are o biografie impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Anisia Gafton are o biografie surprinzătoare. Îndrăgita actriță are o carieră de succes și o poveste de viață impresionantă. Deși la început nu a avut parte de susținerea părinților pentru a ajunge o actriță faimoasă, ulterior Anisia Gafton s-a bucurat de toată susținerea familiei și a reușit să își îndeplinească visul. În prezent, vedeta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Anisia Gafton trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, care îi este în același timp coleg de breaslă și partener de scenă. Deși sunt împreună de ceva vreme, aceștia nu au făcut marele pas dintr-un motiv surprinzător. Iată ce secrete ascunde celebra cântăreață și care este motivul pentru care nu a îmbrăcat până cum rochia de mireasă.

Anisia Gafton are o biografie surprinzătoare

Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră de succes la vârsta de 38 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Îndrăgita artistă a avut parte de multe provocări în viața privată și a făcut numeroase sacrificii pentru a ajunge faimoasă.

Când a decis să debuteze în lumea actoriei, părinții săi nu au fost de acord, însă ulterior au acceptat dorința vedetei și au înțeles pasiunea ei pentru stand-up comedy. Recent, Anisia Gafton a vorbit despre marile provocări din plan personal și profesional.

„Părinții mei nu m-au susținut deloc în stand-up. Doamne ferește, ei știau doar de Stela și Arșinel. Lor le ziceam că fac momente umoristice, că nu știau ce e ăla stand-up. Prima dată m-au susținut, că au zis cine știe ce mare artist în teatru ajung eu. Mama mea era profesoară, e foarte fixată pe educație. Eu nu mi-am luat niciodată părinții la stand-up, le ziceam că plec în oraș. (…) La un moment dat, tatăl meu a auzit când vorbeam cu termeni sexuali și atunci am zis că intru în pământ, dar tot nu am renunțat la stand-up.”, a mărturisit vedeta.

În prezent, Anisia Gafton are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Actrița se declară o femeie împlinită și pe plan personal alături de iubitul ei, Florin Serghei.

Ce spune celebra actriță despre bărbatul care i-a cucerit inima

Anisia Gafton se bucură de un succes uluitor în carieră. Lucrurile merg la fel de bine și în viața privată. Actrița trăiește de mai bine de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Serghei, partenerul ei de viață. Deși au o relație fericită și sunt de nedespărțit, cei doi nu au făcut până acum marele pas. Recent, Anisia Gafton a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum.

„Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant. Eu zic că merit şi eu un ineluş frumos şi după acel moment să mă duc la toate prietenele mele şi să mă laud cu ce am primit: „Uite e de diamant, sclipeşte ca dantura mea când zâmbesc!“ Mama mea s-ar bucura şi mai tare. (…)

Eu și Serghei suntem împreună de cinci ani. La început, a fost doar o chestie fizică, acum suntem îndrăgostiți ca doi turturei. E o relație chiar frumoasă, îmi face cafeaua de dimineață. Știm să facem diferența între viața personală și cea profesională. Câteodată ne mai luăm în coarne, pentru că eu am niște idei mai ieșite din comun, iar el nu prea e de acord, e mai reținut. Deși știu că am dreptate, mai las eu de la mine.”, a declarat artista.

Îndrăgita actriță Anisia Gafton are o biografie impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 38 de ani, vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei.

Adauga un comentariu