Cancan

Anna Lesko, o apariție sexy la 43 de ani. Ce spune focoasa vedetă despre tatăl copilului ei

Publicat: 24 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anna Lesko o apariție sexy la 43 de ani. Ce spune focoasa vedetă despre tatăl copilului ei
Anna Lesko arată spectaculos la vârsta sa și face furori cu aparițiile sexy în spațiul public.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Anna Lesko, este o apariție sexy la 43 de ani. Celebra cântăreață nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe și pune pe jar inimile bărbaților. Cu toate că are un trecut amoros controversat, artista își asumă fiecare capitol din viața privată și se bucură din plin de celebritate.

Mai mult, Anna Lesko își asumă rolul de mamă singură și reușește de minune să îmbine planul personal cu cel profesional. Iată ce spune focoasa vedetă despre tatăl copilului ei.

Anna Lesko, o prezență sexy și provocatoare la 43 de ani

Celebra cântăreață Anna Lesko se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public. Artista se mândrește cu formele sale voluptoase și nu ezită să se pozeze în ipostaze incendiare. Vedeta este extrem de activă în mediul online și încinge imaginația bărbaților cu fotografii senzuale.

Nu de puține ori Anna Lesko a fost criticată pentru aparițiile îndrăznețe și trecutul scandalos. Cântăreața nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață.

,,Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am avut momente când am clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg.”, a precizat aceasta.

Artista se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă, iar show-urile sale artistice sunt de neuitat. Dincolo de succesul în carieră, Anna Lesko se dedică fiului ei, pe care îl crește singură după ce s-a despărțit de tatăl copilului. Vedeta se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de celebritate.

Printre vedetele care pozează nud și arată spectaculos se află și Vica Blochina. Aceasta se mândrește cu silueta fără cusur și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Și celebra cântăreață Delia Matache își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe pe rețelele de socializare.

Ce relație are focoasa artistă cu fostul iubit, tatăl copilului ei

Anna Lesko are un trecut amoros controversat. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar poveștile de dragoste au propulsat-o în atenția publicului.

Aceasta are un băiețel din relația cu Dj Vinnie, pe numele real Adrian Neniță. Cei doi s-au despărțit, iar focoasa artistă îl crește singură pe băiatul ei, Adam. Anna Lesko și fostul iubit păstrează legătura de dragul copilului lor.

,,Eu cu tatăl lui Adam ținem legătura strict în privința copilului. Cam atât, în rest nu ținem legătura. Tatăl lui este foarte implicat în creșterea și educația lui. Adam se înțelege foarte bine cu tatăl lui și totul este în armonie. I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu, dar îl iubim enorm și îl vom iubi mereu și vom face tot posibilul să îi fie bine.”, a declarat focoasa artistă.

Celebra cântăreață a dezvăluit care au fost motivele care au dus la despărțirea de tatăl copilului ei.

„El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu WOW, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus.“, a mărturisit aceasta.

Anna Lesko arată spectaculos la vârsta sa și face furori cu aparițiile sexy în spațiul public. Focoasa artistă nu ezită să își surprindă fanii cu ipostaze incendiare și ținute provocatoare. Vedeta se bucură din plin de viață și de celebritate, iar pe plan personal se dedică creșterii fiului ei de care este tare mândră.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu