Cancan

Anna Lesko s-a culcat cu George Piștereanu la Ferma. Ce au povestit a doua zi

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anna Lesko s-a culcat cu George Piștereanu la Ferma. Ce au povestit a doua zi
George Piștereanu și Anna Lesko au fost supuși unui test dur la Ferma. Cei doi au trebuit să doarmă împreună

Anna Lesko s-a culcat cu George Piștereanu. Cei doi au fost nevoiți să împartă același pat noaptea, în urma unui test de la Ferma. A doua zi cu toții s-au amuzat de peripețiile lor din timpul nopții. Mai mult, Anna Lesko a făcut unele aluzii incitante cu privire la colegul de pat. Evident, totul în glumă, spre amuzamentul celor lalți concurenți.

Anna Lesko și George Piștereanu au fost nevoiți să doarmă împreună, la un nou test de la Ferma. Orășeni vs Săteni. Frumoasa cântăreață și George au povestit, a doua zi, toate peripețiile lor din timpul nopții. Și uite așa a ieșit o adevărată povestioară trăsnită, pe care Anna nu a rezistat să n-o urce pe Instagram. Asta spre bucuria fanilor ei care s-au amuzat teribil.

Anna Lesko s-a culcat cu George Piștereanu

Anna Lesko a povestit cum și-a petrecut noaptea alături de George Piștereanu, iar partenerul ei de pat a dat o replică amuzantă.

„Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu piciorele încrucișate la un moment dat”, a spus Anna Lesko. Iar George a completat: „Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”

Dar show-ul avea să fie făcut atunci când Anna și George au ieșit din casă, în văzut tuturor concurenților de la Ferma.

„M-a distrus, m-a violat!”, a strigat Anna Lesko, spre amuzamentul concurenților, în timp ce George s-a apărat imediat: „N-am umblat la ea!”

Reacțiile fanilor au fost și ele pe măsură:

„Nu mă așteptam ca Anna să fie atât de naturală, fără fițe, fără aere de divă. Brava ei, merită să și câștige premiul. Mult succes”, „Cum poate săracul să doarmă cu așa femeie lângă el, adică foarte sexy”.

Anna Lesko, iritată de unele colege

Însă acesta a fost unul dintre momentele bune ale Annei, pentru că, altfel, artista s-a declarat nemulțumită de atitudinea unor concurenți. De altfel, le-a și transmis un mesaj pe Instagram într-un scurt filmuleț.

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite și foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko, într-un clip pe Inastagram.

Imediat a avut parte de o recție dură, din partea unei admiratoare.

„Pentru că nu sunt femei adevărate, maimuțe jupuite, figuri de 2 lei. S-au făcut și ele mari doamne cu servitori, au uitat de unde au plecat. Cea mai top femeie! Super stabilă și inteligentă”, i-a scris o fană Annei Lesko.

Acum, după ce Anna Lesko s-a culcat cu George Piștereanu, rămâne de văzut dacă nu cumva se înfiripă ceva între ei.

Adauga un comentariu