Cancan

Scandal la Ferma de la Pro TV! Viviana Sposub a fost aspru criticată de către Mihaela Rădulescu

Publicat: 16 sept. 2020
Viviana Sposub-si-Mihaela Radulescu
Mihaela Rădulescu o face praf pe Viviana Sposub, după ce s-a sărutat cu George Burcea.

Scandal în emisiunea Ferma de la Pro TV. Mihaela Rădulescu o face praf pe Viviana Sposub, după ce s-a sărutat cu George Burcea. Sărutul dintre cei doi a stârnit multe controverse printre concurenţii acestui sezon.

Fosta asistenta TV a fost aspru criticată de cater diva de la Monaco, însă motivul nu a fost sărutul dintre cei doi concurenţi.

De la ce a pornit scandalul de la Ferma de la Pro TV

Mihaela Rădulescu a criticat-o pe Viviana Sposub deoarece prezentatoarei i s-a părut că Viviana nu-și face treaba.

De față cu toată lumea, Mihaela Rădulescu a avut o reacție dură la adresa Vivianei Sposub, care a izbucnit în lacrimi.

„Stați să vă adun la masă pe toți. Cu ce v-ați ocupat dimineața, ce ați făcut?” i-a întrebat Mihaela Rădulescu, pe Bogdan și Viviana Sposub, revoltată pe faptul că asistenta de la Vorbește Lumea nu s-a trezit la timp, iar Bogdan a muncit și în locul ei.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a spus și Viviana Sposub.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problemă asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici” a continuat Mihaela Rădulescu, în timp ce Viviana Sposub plângea.

George Burcea s-a dat de gol și a spus acum adevărul despre sărutul cu Viviana Sposub

Fostul soţ al Andreei Balan a dat cărţile pe fata şi a mărturisit care este scopul pentru care s-a înscris la Fermă.

„Nu am venit în Fermă cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tânăr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu” a spus George Burcea, pentru click.

Viviana Sposub a spus tot adevărul despre sărutul cu George Burcea: „Eu când mă îndrăgostesc, uit de tot!”

Pentru a potoli imaginația curioșilor care i-au cuplat deja, Viviana a explicat, după prima ediție a show-ului „Fermă” că interesul ei este să câștige marele premiu al emisiunii, nicidecum să-și găsească un partener.

„N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Vivian Sposub, potrivit ciao.ro.

Adauga un comentariu