Anthony Fauci, expertul SUA în boli infecțioase, a declarat că țara se află încă în primul val al pandemiei de coronavirus. Dr. Anthony Fauci, cel mai mare expert al guvernului în boli infecțioase, a declarat că SUA se confruntă încă cu primul val de infecții cu coronavirus, deoarece cazurile cresc în zeci de state.
„Îl privesc mai mult ca pe un val alungit și ca pe o exacerbare a primului val original”, a declarat Fauci astăzi pentru Yahoo Finance.
„Am început să vedem un vârf care ne-a adus la aproximativ 70.000 pe zi”, a mai spus medicul Fauci, care conduce Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase din 1984.
„Acum, când înaintăm în anotimpul rece, ne-am întors din nou la ce mai rele cifre”, a mai adăugat expertul din SUA.
În același timp, aflat în campanie în Pennsylvania, Trump a spus la mitingul său că țara „rotunjește rândul” în criza coronavirusului.
Vitamine împotriva virusurilor. Cele mai eficiente
Cel mai cunoscut expert în boli infecţioase, dr. Anthony Fauci, spune că două vitamine pe care le ştim pot întări sistemul imunitar. Astfel, avem o protecţie sporită faţă de răceală, gripă şi chiar şi coronavirus. Iată care sunt cele mai bune vitamine împotriva virusurilor.
El ne recomandă să consumăm vitamnele C şi D cu atât mai mult cu cât a început şcoala, iar copiii sunt expuşi şi mai mult riscurilor. Iată ce spune dr. Anthony Fauci despre suplimentele cu vitaminele C şi D:
“Dacă sunteţi deficitar în vitamina D, acest lucru are un impact asupra susceptibilităţii dumneavoastră la infecţie. Vă recomand pentru că şi eu am luat. Cealaltă vitamina pe care o iau oamenii este vitamina C, deoarece este un antioxidant bun, aşa că dacă oamenii vor să ia un gram de vitamina C, ar fi bine”.
Conform studiilor efectuate de acest expert în boli infecţioase, se pare că cele două vitamine reprezintă un real scut împotriva virusurilor.
Vitaminele, scut anti coronavirus
Există nişte cercetări făcute recent care arata pericolul la care suntem expuşi când avem deficienţa de vitamina D. Se pare că suntem predispuşi mai ales la boli respiratorii, cum ar fi inclusiv COVID-19. Acest lucru i-a făcut pe unii oameni de ştiinţă să aprofundeze problema. Totuşi, descoperirile lor sunt oarecum controversate. Iată, pe scurt, ce se poatr spune deficienţa de vitamina D:
- risc mai mare de infecţie severă dacă vitamina D ne lipseşte din organism sau nu e într-o cantitate satisfăcătoare;
- lunile de iarnă sunt principala perioada când avem deficienta. De ce? Pentru că organismul uman produce vitamina D că răspuns la expunerea faţă de lumină solară;
- persoanele cu pielea mai închisă la culoare au nevoie de mai multă vitamina D. Motivul îl constituie faptul că melanina încetineşti procesul de producere a ei.