Din lumea filmului

Anthony McCarten va lucra la biopicul Bee Gees

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anthony McCarten va lucra la biopicul Bee Gees
Anthony McCarten va lucra la biopicul Bee Gees

Anthony McCarten va lucra la biopicul Bee Gees. McCarten are trei nominalizări la Oscar pentru scenariul lui Bohemian Rhapsody, The Theory of Everything și cel al lui Darkest Hour.

Scenaristul a devenit încetul cu încetul preferatul realizatorilor de producţii biografice. Atfel noul film biografic despre evoluția Bee Gees este pe mâini bune.

Anthony McCarten va lucra la biopicul Bee Gees

Anthony McCarten  a fost ales să se ocupe și de biopicul ce va spune povestea de dragoste dintre John Lennon și Yoko Ono.

Bee Gees a fost un grup pop format în 1958. Formația era alcătuită din frații Barry, Robin și Maurice Gibb. Apogeul lor a fost atins în anul 1977 când au contribuit la coloana sonoră a filmului Febra de sâmbătă seara. Coloana sonoră a filmului a fost vândută în peste 40 de milioane de exemplare, fiind printre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Grupul cânta în armonie strânsă în trei părți; vocea vibrato a lui Robin a fost un element distinctiv în primele hituri ale grupului.

Bee Gees au vândut peste 220 de milioane de discuri la nivel mondial. Sunt clasati printre cei mai bine vânduți artiști muzicali din toate timpurile. Au fost incluși în Rock and Roll Hall of Fame în 1997.

Potrivit thehollywoodreporter.com, și Steven Spielberg a încercat multă vreme să obțină drepturile de producție pentru realizarea unui biopic Bee Gees.

Ele au fost însă achiziționate de GK Films pentru Paramount, iar Spielberg, care urma să figureze ca producător, a fost până la urmă exclus din proiect.

Adauga un comentariu