Cancan

Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, nu va sta închisă după gratii

Publicat: 25 nov. 2022
Antoanela Grigoraș femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct nu va sta închisă după gratii
Antoanela Grigoraș nu va sta închisă după gratii

Judecătorii au condamnat-o la închisoare cu suspendare pe Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, și au lăsat-o în libertate. Însă, săptămâna aceasta, magistrații au decis ca aceasta să fie internată la Spitalul de psihiatrie și pentru măsuri de siguranță Pădureni-Grajduri.

Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, nu va sta închiasă după gratii

Decizia vine după ce procurorii au solicitat ca Antoanela să fie trimisă după gratii, deoarece a recidivat.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspectei GRIGORAȘ ANTOANELA-JAQUELINE într-o unitate specializată de asistență medicală, până la însănătoșire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii”, este decizia judecătorilor.

Agresoarea a atacat-o de trei ori pe Mirela Vaida, încercând să o ucidă și distrugându-i mașina. În cazul tentativei de omor dosarul a fost clasat, procurorii susținând că femeia nu a vrut să îi facă rău prezentatoarei atunci când a aruncat spre ea cu o bordură de peste trei kilograme.

Mirela Vaida a contestat ordonanța, judecătorii dispunând ca ancheta să fie reluată

„Admite plângerea formulată Vaida Elena Mirela, împotriva Ordonanței de clasare nr. 1521/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Desființeazp soluția atacată și trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul disp. art. 275 al. 3 din C.pr.p., cheltuielile judiciare avansate de către stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât judecătorii, în noiembrie anul trecut. De atunci, ancheta este încă în desfășurare.

Pe de altă parte, Antoanela Grigoraș a fost trimisă în fața judecătorilor și condamnată pentru că a distrus podeaua platoului de filmări cu bolovanul aruncat spre vedetă.

„Contopește pedepsele aplicate intimatei prin sentințele penale nr, 235/20.04.2022 și nr. 82/14.02.2022 și stabilește pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din celelalte pedepse cu închisoarea stabilite, respectiv un spor de 6 luni și 10 de zile, în final în sarcina intimatei stabilindu-se pedeapsa principală rezultantă de 1(un) an și 10 (zece) zile închisoare. Amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an și 10 zile închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani.

Atrage atenţia intimatei Grigoraș Antoanela-Jaqueline asupra dispoziţiilor art. 88 din Codul penal privind revocarea amânării aplicării pedepsei cu consecinţa aplicării pedepsei şi executării pedepsei închisorii în regim de detenţie, în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse de instanţă sau stabilite de lege, în cazul în care nu se îndeplinesc integral obligaţiile civile stabilite de instanţă până la expirarea termenului de supraveghere, precum şi în cazul în care inculpatul mai săvârşeşte o infracţiune pe parcursul termenului de supraveghere. Menţine dispoziţia sentinţei penale nr. 82/14.02.2022 privind luarea faţă de inculpată, a măsurii de siguranță a obligării la tratament medical până la însănătoșire, precum şi celelalte dispoziţii ale sentinţelor menţionate care nu contravin prezentei. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18.07.2022”, este hotărârea instanței.
Comentarii
  • Saptamana trecuta, nebuna era in statie la Casa Sindicatelor din Iasi, de unde pleaca autobuzul de Barnova . Vorbea singura, se certa ea stie cu cine, arunca in stanga si-n dreapta cu ceva, pareau a fi cocoloase de hartie, daca nu ceva mai greu….

Adauga un comentariu