Cancan ultimă oră

Antonia ar putea fi din nou însărcinată? Iată poză care o incriminează – FOTO

Publicat: 17 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Lung prilej de vorbe și de ipoteze în showbizul autohton, iar în centrul atenției se află chiar frumoasă Antonia. Vedeta este tot timpul urmărită de fani, iar aceștia au început să facă unele presupuneri legate de o eventuală sarcină a preferatei lor.

Vedetă a fost surprinsă, alături de copii, iar felul în care și-au asortat ținutele a ieșit, bineînțeles, în evidență. Numai că privirile curioase s-au ”oprit” și pe… burtica Antoniei, discuțiile referitoare la o nouă sarcină fiind din ce în ce mai ”aprinse”. Asta cu atât mai mult cu cât, la un moment dat, Antonia a dezvăluit și cât durează… o partidă de amor cu Alex Velea.

Totul s-a întâmplat în timpul ”Roast-ul lui Velea”, iar mesajul Antoniei a fost de-a dreptul savuros. „Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia..

Adauga un comentariu