Cancan ultimă oră

Antonia, dezvăluiri incitante despre viața ei sexuală! Care e poziția ei preferată!

Publicat: 17 feb. 2020
Antonia pe plaja
Antonia

Antonia a făcut dezvăluiri incitante despre viața ei sexuală spre surprinderea multora dintre fani! Provocată un cunoscut moderator, cântăreața a mărturisit una dintre pozițiile preferate din timpul partidelor de amor. În curând, ea și Alex Velea împlinesc opt ani de relație.

Antonia a acceptat invitația lui Bogdan Nicolai și a lui Gáspár György de a apărea în emisiunea lor. Cei doi au pregătit un interviu de senzație cu frumoasa vedetă… fiecare a selectat câte cinci întrebări despre sex. Acestea se aflau scrise pe 100 de cartonașe, aflate într-o cutie care se găsește în librării și poate fi un cadou surprinzător pentru partenerul de viață.

Încă de la prima întrebare, carismatica artistă a avut emoții…

“Care e cea mai neobișnuită fantezie sexuală pe care ai avut-o?”, a întrebat-o Gáspár György.

“Oh, nu m-am gândit niciodată la asta! Neobișnuită…”, a spus iubita lui Alex Velea.

“Așa… o fantezie de te-ai întrebat: «O, ce e în capul meu?!»”, a încercat să o ajute Gáspár György.

“N-am avut. Nu, nu sunt ciudată așa!”, a subliniat Antonia.

“Deci, nimic neobișnuit, atipic?”, a insistat Gáspár György.

“Ce, să mă bată sau ce? Nu! Să mă lege?”, a mărturisit Antonia.

“Descrie cea mai de rahat experiență sexuală pe care ai avut-o vreodată. Adică cea mai nasoală, de nu ai fi vrut să… ai rămas toată viața cu amintirea asta: «Mamă, ce nașpa a fost!»”, a provocat-o. Bogdan Nicolai.

“Cred când eram mică… și eram cu prima mea dragoste și cred că a fost prima dată chiar… prima dată când am făcut-o. A fost nașpa, am zis: «De ce face lumea asta? Te doare, de ce vrei să faci asta?!»”, a spus Antonia.

“La ce vârstă și unde a fost prima experiență sexuală?”, a continuat Gáspár György.

“Aveam… deci… stai, că o să spun asta și nu știu cum o să pice… aia e! Ce naiba?! Nu… nu e nimic de rău! Acum nu știu, depinde de om. 16 ani – nu știu cum o să vadă lumea, aia e, judecați-mă. Așa cum m-au judecat până acum – cu prima mea dragoste, băiatul cu care am stat patru ani, tot liceul meu am stat. În sufrageria lui (n.r.: s-a desfășurat partida de amor)”, a rememorat cântăreața.

Ulterior, iubita lui Alex Velea a primit o întrebare privind una dintre pozițiile preferate din timpul partidelor de amor.

“Îți place să stai deasupra sau dedesubt?”, a întrebat Bogdan Nicolai.

“Vai de mine! Am zis că: «Uau! Ce tare…», acum când trebuie să răspuns… Deasupra”, a mărturisit ușor stânjenită Antonia.

“Mamă, ce noroc pe Velea, mă! Păi, stai, mă… și el cu atâta mers la sală și atâția mușchi, stă așa…”, a reacționat Bogdan Nicolai când a auzit răspunsul vedetei.

“Băi, stai puțin! Aș vrea să spun… Nu, ascultă-mă… am vrut să spun ambele, dar nu am cum”, a continuat artista.

Adauga un comentariu