Cancan

Antonio Pican, artistul ce e devenit celebru de la o vârstă fragedă! Cu cine a fost logodit cântărețul?

Publicat: 26 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antonio Pican artistul ce e devenit celebru de la o vârstă fragedă Cu cine a fost logodit cântărețul
Antonio Pican a ajuns la vârsta marilor împliniri

Antonio Pican a început să cânte de la vârstă fragedă. Acesta a devenit cunoscut de la 12 ani, când a participat la „Next Star”. Ulterior, artistul a devenit din ce în ce mai celebru și a avut colaborări cu unii dintre cei mai celebri cântăreți din România.

Deși a fost logodit, Antonia Pican a reușit să treacă peste despărțirea dureroasă și să se axeze pe visul lui. Vedeta a luat câteva kilograme în plus, reușind să pună masă musculară. 

Antonio Pican, artistul ce e devenit celebru de la o vârstă fragedă!

Antonio Pican este un celebru cântăreț ce a devenit cunoscut de la o vârstă fragedă. Acesta a făcut senzație pe YouTube cu melodiile sale. Tânărul este un solist fresh, vlogger și compozitor. În prezent are 18 ani, dar cântă de la 7 ani. Antonio Pican s-a remarcat pe scena emisiunii „Next Star”, unde a cucerit publicul. Acesta a ajuns până în finala show-ului. Trei ani mai târziu, a participat la „X Factor”, apoi a început să colaboreze cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România, precum Anda Adam, Liviu Teodorescu, Edward Sanda și Alex Velea. Prima melodie cu care a debutat a strâns 7 milioane de vizualizări. 

Acesta a fost într-o relație cu Bibi, însă din nefericire s-au despărțit. Antonia Pican a cerut-o în căsătorie pe tânără când erau pe punctul de a pleca în Dubai, la aeroport. Artistul a ales un moment oportun să oficializeze relația, înainte de prima lor vacanță împreună. Fosta sa iubită a fost în culmea fericirii, mai ales că aceasta își dorește să fie o mamă tânără. Bibi a precizat într-un interviu că vrea să rămână însărcinată în jurul vârstei de 23-24 ani. 

Cântărețul a trecut peste despărțirea cu Bibi

Cu toate că i-a fost foarte greu să treacă peste despărțire, cântărețul a precizat că acum este bine din punct de vedere sentimental. Cu toate că au fost împreună doi ani și erau logodiți, cei doi au decis să pună punct relației. Mai mult de atât, Antonio Pican a declarat într-un interviu că se axează pe carieră și pe aspectul său fizic, de care este mândru la momentul actual. 

„Din punct de vedere sentimental sunt foarte bine, au fost perioade grele, dar au trecut, viața e plină de urcușuri și coborâșuri, dar acum sunt foarte, foarte bine”, a precizat artistul.

Cântărețul este foarte fericit că a reușit să se îngrașe 22 de kilograme și să pună masă musculară. Acesta a precizat că de când este singur a reușit să se dezvolte foarte mult și să lupte pentru visul său. 

„Muncesc foarte mult, am avut timp foarte mult de mine, m-am îngrășat 22 de kilograme (…) Am o grămadă de oameni care mă iubesc și mă admiră. Vreau ca fetele să vadă un bărbat frumos”, a declarat fostul iubit a lui Bibi.

Antonio Pican a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cu toate că este singur, acesta a reușit să treacă peste acest impediment și să se axeze pe carieră. Un alt celebru artist ce a devenit rapid cunoscut este și Azteca, ce și-a pierdut virginitatea de la 12 ani.

Adauga un comentariu