Cancan

Nu îți va veni să crezi la ce vârsta și-a pierdut Azteca virginitatea! Ce spune mama cântărețului despre propriul său fiu?

Publicat: 24 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu îți va veni să crezi la ce vârsta și-a pierdut Azteca virginitatea Ce spune mama cântărețului despre propriul său fiu
Ajuns la vârsta de 25 ani, Azteca este mândru de persoana care a devenit

Azteca a fost nevoit să treacă prin schimbări majore de la o vârstă destul de fragedă. La începutul adolescenței, tânărul a trebuit să facă față unor schimbări majore ce l-au modelat și l-au făcut să fie persoana de astăzi. 

Mama artistului a fost persoana ce l-a împins să facă muzică. Femeia este foarte mândră de fiul său și a precizat că prin intermediul melodiilor pe care le-a lansat a reușit să-și cunoască copilul mai bine. 

Nu îți va veni să crezi la ce vârsta și-a pierdut Azteca virginitatea!

Azteca, pe numele său real Andrew Eduard Nedelcu s-a născut în Australia, dar a copilărit în București, în Pipera. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți trapperi.  Vedeta a povestit într-un interviu cele mai importante trei momente ce i-au marcat viața, la o vârstă fragedă. Azteca este artist și inginer de sunet. Tânărul a precizat că a fost încurajat de către mama sa pentru a face muzică.

„După prima piesă, maică-mea m-a împins de la spate să mai fac piese. Dar mie nu-mi plăcea genul ăla de muzică şi mai ales că eram obligat, nu-mi plăcea, şi i-am zis că nu vreau să aud de muzică. Am mai făcut percuţie, chitară, prin liceu. O piesă m-a făcut să vreau să fac trap.”, a declarat Azteca.

De la vârsta de 12 ani, Andrew Eduard Nedelcu a trebuit să treacă prin clipe grele ce aveau să îl modeleze. Tatăl cântărețului a intrat la închisoare după ce a făcut o evaziune fiscală de 80 milioane de euro. Pentru că era obișnuit cu mulți bani, când s-a trezit cu nimic, artistul a început să vândă droguri. Tot la 12 ani, tânărul a fumat pentru prima oară legale. Un alt eveniment ce l-a modelat a fost pierderea virginității. Azteca a povestit că și-a rupt piciorul, iar mama sa i-a angajat o menajeră filipineză pentru a avea grijă de el. Aceasta trebuia să doarmă alături de el. 

„Aveam o menajeră filipineză, mi-am rupt piciorul, şi maică-mea a pus-o să doarmă cu mine în pat, ca să aibă grijă de mine, să-mi aducă apă. Şi eu mi-am „dat- o” cu ea,  am făcut pe nebunul cu ea şi doi ani de zile am fost aşa… într-o mini relaţie. Aşa mi-am deschis viaţa sexuală.”, a povestit trapperul.

Ce spune mama cântărețului despre propriul său fiu?

Mama artistului este foarte mândră de el și îl susține în tot ceea ce face. Aceasta a precizat că a început să îi asculte melodiile abia după ce a devenit cunoscut. Mai mult de atât, femeia ce i-a dat viață a spus că toate piesele fiului său sunt inspirate din experiențele pe care tânărul le-a avut. Manuela Fedorca, mama trapperului a mai adăugat că prin intermediul melodiilor pe care copilul său le-a lansat a reușit să-și cunoască băiatul mai bine și relația lor a evoluat. 

„Toate melodiile lui sunt experienţele lui personale, şi mai bune şi mai puţin bune. Mărturisesc că de multe ori l-am descoperit prin melodiile lui. Au fost lucruri pe care poate nu mi le-a spus sau eu le-am perceput diferit faţă de cum le-a trăit el. Acolo am realizat despre el nişte lucruri pe care nu le-am înţeles trăind cu el în casă. Ne-a ajutat pe amândoi să evoluăm în relaţie şi mă bucur că l-am desoperit aşa cum nu-l ştiam pe propriul meu copil”, a declarat mama cântărețului. 

Ajuns la vârsta de 25 ani, Azteca este mândru de persoana care a devenit. Acesta a precizat că faima pe care a ajuns să o aibă l-a schimbat și este mult mai atent la ceea ce spune deoarece poate influența multe persoane și copii. Un alt trapper celebru este și Ștefan Căpraru, cunoscut și sub numele de Oscar.

Adauga un comentariu