Sport

Antrenorul din Liga I confimat pentru următorul sezon! „Unii îi credeau retrogradați. Am închis gura multora”

Publicat: 18 mai 2021
Laszlo Balint
Tehnicianul Laszlo Balint ales de UTA Arad pentru următorul sezon

UTA Arad și-a ales antrenorul pentru următorul sezon. Tehnicianul Laszlo Balint rămâne pe banca nou-promovatei, după ce a reușit să o salveze de la retrogradare. Nou-promovata a jucat în play-out, după sezonul regular și nu a avut emoții privind retrogradarea. Pe acest final de sezon, UTA Arad e pe al treilea loc din play-out, la egalitate cu FC Argeș și la patru puncte sub Chindia Târgoviște. Laszlo Balint a fost recompensat și a primit încrederea conducerii. Antrenorul a fost confirmat în funcție și pentru noul sezon. Anunțul a fost făcut de impresarul Bogdan Apostu, fost fotbalist la UTA și un apropiat al clubului.

„Am început ca doi nebuni un proiect ambițios la un club pe care l-am slujit cu dragoste ani în șir. Ne-am bătut cu milioane de euro aruncate de cluburi cu ștaif, am trecut împreună peste greutăți și încercări. Iar vârful icebergului a fost promovarea. Mulți dădeau UTA victima sigură. În Liga1. Unii îi credeau retrogradați până să îi vadă jucând. Azi, după ce am închis gura multora, decidem să mergem mai departe. Iar la cum îl cunosc eu pe Gyuszi Balint sunt convins că acest mai departe înseamnă și obligă la performanță. UTA continuă cu Balint și în sezonul următor de Liga1!”, a anunțat impresarul.

Laszlo Balint este antrenor la UTA Arad din 2019, după ce le-a mai condus pe: Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov și Metaloglobus.

Adauga un comentariu