Sport

Antrenorul Simonei Halep, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a sportivei: „Am fost destul de surprins“

Publicat: 01 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Antrenorul Simonei Halep, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a sportivei. Simona Halep are simptome medii, spune Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, care speră ca sportiva să se refacă cât mai repede.

„Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, a declarat Artemon Apostu-Efremov.

Simona Halep, testată pozitiv la COVID-19

Simona Halep (29 de ani) a anunţat sâmbătă, 31 octombrie, printr-un mesaj postat pe reţelele sociale, că a fost infectată cu noul coronavirus. Anunțul a venit la scurt timp după ce o altă mare sportivă a fost confirmată cu COVID.

Totuși, Halep nu riscă să piardă locul în clasament pentru ca sportiva anunțase cu ceva timp în urmă că sezonul de tenis s-a încheiat. Sportiva noastră renunțase deja la antrenamente, iar singurele imagini postate pe rețelele de socializare veneau din sala de forță unde sportiva se menținea în formă.

Simona Halep le-a transmis fanilor ca a ieșit pozitiv la infectarea cu COVID-19, dar că starea ei de sănătate este una bună, fără simptome grave. Totuși, campioana noastra a explicat că au existat totuși câteva simptome, dar unele ușoare. Mesajul a fost publicat pe contul oficial al lui Halep de pe Twitter. Mii de fani i-au transmis sportivei o însănătoșire grabnică și o revenire în forță pe circuitul mondial al tenisului. Simona Halep s-a autoizolat in casă și se recuperează, transmite în mesajul publicat pe rețelele de socializare.

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Gimnasta Larisa Iordache, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

Sportiva Larisa Iordache a transmis miercuri, 28 octombrie 2020, pe platforma de socializare Facebook faptul că a fost confirmată pozitiv la virusul Covid-19. Aceasta a intrat în autoizolare la domiciliu pentru două săptămâni.

Deși testată pozitiv cu noul coronavirus, gimnasta are o atitudine optimistă. Aceasta a transmis faptul că se autoizolează pentru a rămâne sănătoasă și a reveni în parametrii normali. Larisa Iordache a publicat pe pagina de socializare Facebook faptul că simte doar o mică răceală, fără a avea simptome grave.

”Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană … pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după trei ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum… după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul”, a afirmat Larisa Iordache în reţeaua de socializare amintită.

Adauga un comentariu