Local

Anunțul meteorologilor. Iată cum va fi vremea în aceste zile în județul Iași

Publicat: 17 feb. 2020
ANM: Trei avertizări meteorologice Cod Galben. Ce zone ale României sunt vizate
ANM: Trei avertizări meteorologice Cod Galben

În primele zile ale săptămânii, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi destul de ridicate față de normalul termic al perioadei

Astăzi, la Iași vremea va fi în general frumoasă,cu temperaturi cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Marți, 18 februarie, ieșenii vor avea parte în continuare de temperaturi ridicate. Se vor înregistra temperaturi cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.
Vremea se va menține închisă și spre mijlocul săptămânii. Astfel, miercuri, 19 februarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute.

Temperaturi oscilante spre finalul săptămânii

Joi, 20 februarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul a fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente.

Sfârșitul săptămânii va aduce o vreme închisă, cu temperaturi ce vor varia ușor. Vineri, 21 februarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ușor mai ridicate.
Sâmbătă, 22 februarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Duminică, 23 februarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla moderat. Spre seară vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor crește ușor.

Adauga un comentariu