Local

Apartament la mansardă pe șoseaua Voinești, scos la vânzare cu 1.300 euro/mp – FOTO

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Apartament la mansardă pe șoseaua Voinești scos la vânzare cu 1.300 euromp  FOTO
Executorii vând un apartament dintr-un bloc situat pe șoseaua Voinești

Un apartament de pe șoseaua Voinești, județul Iași, este scos la licitație de executorii judecătorești. Prețul de pornire este de aproape 60.000 de euro. Creditoarea Raiffeisen Bank a cerut valorificarea imobilului din cauza unui contract de credit neachitat

Executorii judecătorești pregătesc valorificarea unui imobil din municipiul Iași, situat într-un bloc de pe șoseaua Voinești. Procedura este programată pe data de 21.10.2022, ora 10:00. Licitația este organizată la cererea creditoarei Raiffeisen Bank.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate și până la această dată să prezinte oferta de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Georgiana Nichitoi.

Banca încearcă recupereze un credit neachitat, contractat în 2017. Au fost organizate sesiuni și pentru vânzarea altor imobile.

Apartamentul de pe șoseaua Voinești are o suprafață de 47,4 metri pătrați

Imobilul scos la vânzare este situat într-un bloc de pe șoseaua Voinești, nr. 46D, la mansardă. Suprafața utilă a apartamentului este de 47,4 metri pătrați. Imobilul aparține debitoarei Ecaterina Cucuteanu. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a apartamentului de 299.187 de lei, adică 60.000 de euro, aproape 1.300 euro/mp. În cazul în care la procedură nu se vor prezenta ofertanți, licitația va fi reluată cu un preț de pornire diminuat. Totodată, în perioada următoare, executorii vând o proprietate de pe strada Bradului, satul Lunca Cetățuii, comuna Ciurea.

Proprietatea este compusă dintr-un teren de 335 de metri pătrați pe care a fost edificată o vilă cu regimul de înălțime P+M. Parterul are o suprafață utilă de 61,58 de metri pătrați, cu o terasă de 6 metri pătrați, în timp ce mansarda are o suprafață de 56,86 de metri pătrați la care se adaugă un balcon de 7,74 de metri pătrați. Clădirea beneficiază de o cameră pentru centrala termică, o fântână și o fosă septică vidanjabilă. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 552.000 de lei, aproape 110.000 de euro. Executorii vând și un apartament din comuna Miroslava.

Executorii vor 85.000 de euro pentru un apartament din apropierea Pasajului Octav Băncilă

Totodată, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 de metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro. Executorii vând o vilă din cartierul Tătărași cu aproape 200.000 de euro, în cazul în care debitorii nu vor acoperi creditul contractat de la Raiffeisen Bank.

Executorii vor vinde apartamentul de pe șoseaua Voinești, doar dacă ofertele vor fi validate.

Comentarii
Adauga un comentariu