Eveniment-Social

ApaVital întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe localități din judeţul Iaşi, începând de joi, 1 aprilie 2021!

Publicat: 30 mart. 2021
În scopul igienizării unui rezervor de apă cu o capacitate de 300 metri cubi şi din cauza unor lucrări efectuate de Delgaz Grid, furnizarea de apă potabilă va fi întreruptă în comuna Plugari și cartierul Roua din municipiul Iaşi

În scopul igienizării unui rezervor de apă cu o capacitate de 300 metri cubi şi din cauza unor lucrări efectuate de Delgaz Grid, furnizarea de apă potabilă va fi întreruptă în comuna Plugari și cartierul Roua din municipiul Iaşi.

În perioada 01 aprilie – 02 aprilie 2021 ApaVital va întrerupe furnizarea apei potabile în localităţile Oneşti şi Plugari din judeţul Iaşi. În scopul igienizării rezervorului de apă din comună Plugari, de 300 metri cubi capacitate şi a conductelor de distribuţie a apei, furnizarea apei se va întrerupe începând de joi, 01.04.2021, de la ora 07:00 până până vineri 02.04.2021, ora estimată fiind 21:00. Joi, 01 aprilie, furnizarea apei potabile va fi întrerupta în cartierul Rouă, iar în cartierele Ţicău şi Moară de Vânt apa va fi ditribuită cu presiune scăzută.

Lucrările Delgaz Grid Iași au afectat distruibuirea apei potabile

Delgaz Grid efectuează lucrări la reţeaua de energie electrică, care vor afecta alimentarea Staţiei de pompare a apei Sorogari şi a rezervorului Ciric.

”În intervalul orar 08:00 – 20:00, joi, 01 aprilie, furnizarea apei potabile va fi întrerupta către utilizatorii din cartierul Rouă, iar începând cu ora 11:00, până la ora estimată 20:00, apă potabilă va fi furnizata cu presiune scăzută către utilizatorii din cartierele Moară de Vânt, Ţicău (parţial), Complex Agrement Ciric şi satul Sorogari din comună Aroneanu. În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomanda utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, a precizat conducerea ApaVital.
Adauga un comentariu