Economic Local

ApaVital SA a încheiat contractul de 100.000 de euro pentru furnizarea loturilor de anvelope! Licitația a fost câștigată de o firmă din Maramureș

Publicat: 19 mai 2021
Sediul ApaVital SA din Iași
Compania de apă-canal cumpără anvelope. Contractul de furnizare a fost semnat

Compania ApaVital SA oferă 100.000 de euro furnizorilor de anvelope. Comisia de evaluare a ales oferta unei societăți din județul Maramureș. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Echipamentele vor fi folosite pentru parcul auto

ApaVital SA a finalizat o licitație pentru achiziția mai multor loturi de anvelope pentru sarcină mică, sarcină mare, camioane, remorci, semiremorci, utilaje pentru terasamente și motoscutere. Recent, a fost semnat contractul cu o valoare finală de 414.997 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Oferta a fost depusă de societatea Adetrans SRL, din Maramureș, condusă de Daniela Angela Drimuș. În anul 2019, firma a declarat o cifră de afaceri de 14,5 milioane lei, profit de 250.188 lei, datorii de 3 milioane de lei și un număr de 18 angajați. La procedură a mai participat Ikarus Trans SRL, din Bihor, dar oferta depusă a fost respinsă. În trecut, ApaVital SA a organizat achiziții similare. De precizat că, în această perioadă, compania de apă-canal a lansat mai multe achiziții în cadrul programului de extindere a rețelelor de apă, proiect finanțat cu aproximativ 500 de milioane de euro, fonduri europene.

Anvelopele vor ajunge în parcurile auto din două județe

Furnizorul trebuie să asigure transportul până la punctele de lucru din județele Iași și Neamț.

„ApaVital SA are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate, context în care folosește un parc auto propriu format dintr-o mare varietate de mijloace auto (autoturisme, autoutilitare, autospecializate, tractoare, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare, remorci, motoscuetre), absolut necesare pentru deservirea populației din zonele de operare ale societății (județele Iași și Neamț). Întreținerea, repararea și exploatarea parcului auto propriu sunt activități determinante pentru asigurarea permanentă la timp și de calitate a serviciilor precizate anterior. Durata contractului este de 12 luni, termen ce se calculează de la prima comandă emisă de către achizitor”, sunt condițiile din caietul de sarcini.

ApaVital SA cheltuie 300.000 de euro pentru sisteme mobile de citire a consumului de apă potabilă

Totodată, pe data de 09.06.2021, ApaVital lansează licitația pentru achiziția unor sisteme mobile de colectare date pentru contoare și accesorii. Prevederea bugetară a procedurii este de 1.482.007 lei, fără TVA, aproximativ 300.000 de euro. Conform necesarului, vor fi cumpărate 5.020 module de comunicație radio, 500 de șuruburi din plastic pentru prinderea modulelor, 20 dispozitive Bluetooth pentru citirea modulelor radio, 20 licențe software pentru citirea modulelor radio și 4 pachete pentru upgrade software pentru citirea modulelor radio.

„Marea majoritate a contoarelor aflate în decontare cu utilizatorii serviciilor noastre sunt fabricate de Itron, proporția acestora fiind de aproxiamtiv 95 la sută din numărul total de branșamente. Aceste contoare sunt preechipate în vederea montării de transmițătoare radio, în cadrul societății existând o aplicație informatică specifică de procesare a datelor furnizate de modulele radio pe care le solicităm”, se arată în caietul de sarcini.

O achiziție similară a fost organizată și în 2020.

Comentarii
 • APAMORTAL ISI BATE JOC DE MUNCITORI ,LE DA 2500 LEI IN MANA SI ESCROCII DE LA MAISTRU IN SUS PANA LA DIRECTORASI RIDICA PE LUNA 7000 -50 000 LEI NET , PT CE ATATIA BANI ? DIN BANII SI TAXELE NOASTRE AU ACESTE SALARII COLOSALE ,PRIMARU E MANA IN MANA CU ACESTI PENALI SI NENOROCITI DE LA APAMORTAL IASI !

 • Faceţi ţara de ocară:
  Hoţi, escroci, deloc bonomi.
  Noi v-am spânzura-ntr-o seară,
  Dar de unde-atâţia pomi,
  Şi de unde-atâta sfoară?

 • daca nu va convine salariile mergeti in alta parte hahalelelor taraneti anal fabeti la munca cu voi ca nu va placut la prasit si la scoala asteapta 10 la poarta daca nu va convine altii muncesc de le iese ochii pe 1200 parai si nu mai guita ca voi !!!!!

 • Salariile directorilor de la societatile Primariei si indemnizatiile membrilor CA cresc si in 2021 cu vreo 25%. Limita este cerul!
  Cum poti sa dai unui director DE la APAMORTAL 50.000 LEI LUNAR ? la Termoservice 20.000 de lei net lunar? Ce are de facut un administrator de cladiri?
  Consilierii locali cu doua indemnizatii in Consilii de Administratie sunt rezolvati. Pot ajunge la 10.000 de lei net lunar. Mihai Chirica ii invita pe toti – si pe cei ai Puterii, si pe useristi, si pe cei de la PSD. Toti inghit in sec. Ii calmezi definitiv.
  Statul pe primul loc! Indemnizatiile crescute, disproportionate fata de realitatea economica, reflecta aroganta unei Puteri care refuza orice reforma. Scandalul trece, banii raman! Aceasta e mentalitatea.
  In unele situatii, bugetele de salarii pentru manageri si CA depasesc sumele destinate investitiilor! Directorii si membrii CA sunt niste administratori ai unor bugete publice. Primesc alocarile anuale si le cheltuie. Nu concureaza intr-o piata libera. Sunt simpli executanti. De ce isi maresc in fiecare an veniturile ajungand la 5.000 de euro net/luna? Pentru ca pot.

 • Conducerea apamortal este corupta plina de nepotism clanuri de neamuri ce se ocupa doar de ilegalitati bransamente ilegale exploatarea muncitorilor pe mosiile lor acasa .Pana cand se va cere spaga si foloase la orce angajare ? DnA ce face ,primaru chirica de ce nu face nimic ? Va urma ….

Adauga un comentariu