Economic Local

ApaVital SA cumpără anvelope în valoare de 100.000 de euro! Două societăți au depus oferte

Publicat: 02 apr. 2021
Sediul ApaVital SA din Iași
Compania de apă-canal cumpără anvelope. Două firme s-au prezentat la licitație

Compania ApaVital SA oferă 100.000 de euro furnizorilor de anvelope. Cu noile anvelope vor fi echipate camioanele, remorcile și utilajele din dotare. La licitație s-au prezentat două societăți. Ofertele au intrat în etapa de evaluare

ApaVital SA a demarat o licitație pentru achiziția mai multor loturi de anvelope pentru sarcină mică, sarcină mare, camioane, remorci, semiremorci, utilaje pentru terasamente și motoscutere. Contractul are o valoare estimată de 473.096 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Recent, la procedură s-au prezentat două societăți: Adetrans SRL (Maramureș) și Ikarus Trans SRL (Bihor). Prima societate este condusă de Daniela Angela Drimuș. În anul 2019, cifra de afaceri a fost de 14,5 milioane lei, profit de 250.188 lei, datorii de 3 milioane lei, cu un număr de 18 angajați. A doua societate este controlată de Ioan Goga. Ultimele date financiare arată o cifră de afaceri de 7,3 milioane lei, profit de aproape 700.000 lei, datorii de 1,5 milioane lei, cu un număr de 2 angajați. În trecut, ApaVital SA a organizat achiziții similare.

Contractul cu ApaVital se va desfășura pe o perioadă de 1 an

Anvelopele vor fi livrate punctelor din județul Iași și județul Neamț.

„ApaVital SA are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate, context în care folosește un parc auto propriu format dintr-o mare varietate de mijloace auto (autoturisme, autoutilitare, autospecializate, tractoare, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare, remorci, motoscutere), absolut necesare pentru deservirea populației din zonele de operare ale societății (județele Iași și Neamț). Întreținerea, repararea și exploatarea parcului auto propriu sunt activități determinante pentru asigurarea permanentă, la timp și de calitate a serviciilor precizate anterior. Durata contractului este de 12 luni, termen ce se calculează de la prima comandă emisă de către achizitor”, se arată în caietul de sarcini.

ApaVital cumpără materiale de la Citadin SA, firma de asfaltări a Primăriei Iași

Nu în ultimul rând, ApaVital SA a încheiat procedura pentru furnizarea mai multor cantități de mixturi asfaltice. La licitație a fost depusă o singură ofertă, din partea Citadin SA, care a fost declarată câștigătoare. Valoarea finală a contractului a ajuns la 169.541 lei, fără TVA, aproximativ 35.000 de euro.

„În cazul în care adezivitatea bitumului față de agregatele naturale este mai mică de 80 la sută, este obligatorie aditivarea bitumului și reverificarea adezivității bitumului aditivat. În acest caz, contractantul va furniza toate detaliile necesare despre aditivul utilizat și va descrie metodologia folosită în procesul de control al amestecului aditiv-bitum”, sunt condițiile impuse de autoritatea contractantă.

Necesarul ApaVital este de 508 tone de mixtură asfaltică, ce va fi folosită la întreținerea îmbrăcăminților rutiere. Totodată, va fi cumpărată și o cantitate de 1.000 de kilograme de bitum tăiat.
Adauga un comentariu