Sport

Arbitrul italian Daniele De Santis și logodnica lui au fost uciși în propria locuință

Publicat: 23 sept. 2020
Arbitrul italian Daniele De Santis și logodnica lui au fost uciși
Arbitrul italian Daniele De Santis și logodnica lui au fost uciși în propria locuință din Lecce.

Crimă oribilă în Italia. Arbitrul italian Daniele De Santis și logodnica lui au fost uciși în propria locuință din Lecce. De Santis, în vârstă de 33 de ani, și logodnica sa Eleonora Manta de 30 de ani au fost înjunghiați mortal la domiciliul lor.

Autorităţile au lansat o anchetă pentru a găsi vinovatul. Până la această oră poliţia nu a identificat niciun suspect.

Arbitrul Daniele De Santis și logodnica lui au fost uciși

Complexul de apartamente în care locuia Daniele De Santis a fost atent investigat de către poliţie, după ce mai mulţi vecini au raportat mai multe ţipete ce se auzeau din interior.

Presa din peninsula susţine că trupul lui De Santis a fost găsit pe scara de la etajul al doilea al complexului lor de apartamente, iar Eleonora Manta a fost descoperită în interiorul locuinței lor.

Potrivit rapoartelor iniţiale, martorii spun că au văzut un bărbat părăsind locul cu un cuțit și un rucsac. Oamenii legii nu au indentificat în mod oficial niciun suspect până în acest moment.

Zona din jurul apartamentului în care locuiau împreună De Santis și Eleonora Manta, este acoperită de mai multe camere de supraveghere care ar putea oferi dovezi-cheie pentru poliție.

Martorii susţin că ucigaşul şi-ar fi ascuns faţa şi ca nu au putut sa il vada prea bine.

Cine a fost Daniele De Santis

Daniele De Santis a început arbitrajul profesionist în 2017, debutând în Serie B ca al patrulea oficial pentru o confruntare între Pisa și Benevento în același an.

El a arbitrat aproximativ 130 de partide în Serie C și Serie D. Miercuri, 23 septembrie, Daniele De Santis urma să arbitreze meciul dintre Monopoli și Modena, din Cupa Italiei.

Apropiaţii sunt şocaţi de oribila crima în care Daniele De Santis și logodnica lui au fost uciși. Cei doi urmau sa se casatoreasca, iar vestea tragica a indurerat familiile celor doi.

„Sunt șocat. Încă știm foarte puțin despre caz. Ce pot să spun este că suntem în contact strâns cu familia și cu toți oamenii asociației”, a declarat Marcello Nicchi, directorul Asociației italiene a arbitrilor. Daniele De Santis și-a început cariera de arbitru profesionist în 2017, când a debutat în Serie B ca al patrulea oficial într-un meci dintre Pisa și Benevento.

Adrian Muşat, fost fotbalist la Gloria Arad, s-a aruncat de la etajul șapte

Veste şoc din lumea fotbalului. Fostul fotbalist Adrian Muşat, de doar 37 de ani, s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc de locuinţe. Ajunşi la faţa locului paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Tânărul nu se afla la prima tentativă de acest gen.

Potrivit presei locale, Muşat avea mai multe probleme personale ce l-au determinat să recurgă la acest gest necugetat.

Fostul fotbalist Adrian Muşat a fost găsit în faţa unui bloc de locuinţe de lângă stadionul „Francisc Neuman” din Arad. Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, acesta s-ar fi aruncat cel mai probabil de la etajul şapte al imobilului.

Adrian Muşat era divorţat şi avea o fetiţă. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi aşteaptă să finalizarea anchetei pentru a decide oficial dacă bărbatul s-a sinucis sau nu.

Adauga un comentariu