Actualitate

Armin Nicoară a anunțat că anulează nunta cu Claudia Puican. Cum s-a ajuns la una ca asta

Publicat: 15 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Armin Nicoară a anunțat că anulează nunta cu Claudia Puican. Cum s-a ajuns la una ca asta
Supărat de problemele pe care le întâmpină, Armin Nicoară a anunțat în glumă că anulează nunta cu Claudia Puican

Cunoscutul saxofonist Armin Nicoară a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că anulează nunta cu logodnica și partenera de scenă Claudia Puican. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani și au tot amânat să facă marele pas din cauza pandemiei. Cu toate acestea, în vară, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au logodit în Turcia, iar petrecerea a fost una pe măsură.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai savuroase cupluri din showbiz-ul autohton. De o bună bucată de timp, cei doi își „amenință” fanii că urmează să facă pasul cel mare, însă, se pare că întâmpină foarte multe piedici. Prima dată, blondina a pierdut inelul de logodnă, iar după ce au anunțat că fac nuntă în Turcia s-a dovedit, de fapt, că nu a fost așa.

Acum, însă, cei doi păreau mai siguri ca niciodată că își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu, dar iată că, din nou, întâmpină obstacole. Astfel că Armin Nicoară, sătul de atâtea probleme în ceea ce privește nunta, a făcut un anunț total neașteptat, care nu a fost deloc pe placul logodnicei sale.

Armin Nicoară a anunțat că anulează nunta cu Claudia Puican

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi, astfel că Armin Nicoară și Claudia Puican vor să aibă totul pus la punct încă din timp. De curând, cei doi au mers să-și aleagă verighetele, însă problemele s-au ținut ca scaiul de cei doi. În timp ce blondina era mai mult decât încântată de bijuteria ei, artistul nu a putut spune același lucru, nu de alta, dar inelul pe care îl voia el nu se găsea pe nicăieri.

Imediat cum au ieșit din magazin, Armin Nicoară a anunțat că anulează toată nunta, căci crede că, de fapt, acesta a fost un semn. Bineînțeles că totul a fost doar o glumă, iar Claudia Puican i-a intrat imediat în joc. Tânăra i-a spus viitorului ei soț că și fără verighete ea va deveni soția lui!

Armin Nicoară: „Deja am un semn să nu fac acest pas. Nu se găsește verigheta în tot magazinul. Ați găsit-o sau nu ați găsit-o? Ce ne facem că nu mai putem să luăm verighetă, nu mai facem pasul, anulăm totul bine?”
Claudia Puican: „Eu am să mă mărit fără verighetă!”

Adauga un comentariu