Local

Artist, băgat după gratii la Iași! Judecătorii au decis arestarea preventivă a lui Alexandru Ciocoiu! Totul a izbucnit de la pastile ecstasy! (Exclusiv)

Publicat: 13 iun. 2021
Pastile ecstasy, pe o masă, și un bărbat cu mâinile încătușate la spate
Judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele unui artist liber profesionist

Un bărbat de 30 de ani a ajuns după gratii din pricina unor substanțe interzise. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele muzicianului Alexandru Ciocoiu. Oamenii legii îl reținuseră pe artist sub acuzația de trafic de droguri de mare risc

Un artist în vârstă de 30 de ani a ajuns duminică după gratii, la Iași! Magistrații ieșeni au hotărât arestarea lui Alexandru Ciocoiu! Întreg scandalul a izbucnit de la droguri de mare risc!
Astfel, duminică după-amiază, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Alexandru Ciocoiu. „Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Ciocoiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o durată de 30 de zile”, au menționat duminică magistrații ieșeni.

Artistul Alexandru Ciocoiu a contestat măsura luată de judecătorii ieșeni în cazul său

La scurt timp de la emiterea deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile, artistul liber profesionist Alexandru Ciocoiu a contestat-o. Așadar, în zilele viitoare, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași vor hotărî ce se va întâmpla în continuare cu bărbatul cercetat pentu trafic de droguri de mare risc.
Oamenii legii au precizat că artistul ieșean a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. Conform anchetatorilor, bărbatul a fost prins în flagrant în cursul zilei de sâmbătă. La scurt timp, acesta a fost săltat și dus la audieri. Ulterior, anchetatorii ieșeni l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul, dus la Tribunalul Iași cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile

Astfel, duminică după-amiază, anchetatorii l-au luat pe muzicianul Alexandru Ciocoiu și l-au dus în fața judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă. Surse apropiate anchetei au afirmat că bărbatul de 30 de ani este muzician și se mai ocupă cu prezentările la diverse evenimente, petreceri sau concerte, îndeplinind funcția denumită „MC” (master of ceremonies). La audieri, bărbatul originar din județul Neamț a susținut că pastilele de ecstasy descoperite asupra sa erau pentru consum propriu, el recunoscând că deținea substanțele interzise (MDMA – metilen-dioxid-metilamfetamină).
Din câte se pare, acesta ar fi fost, totuși, convins să vândă din pastilele de ecstasy, culmea, către un colaborator sub acoperire. În urma incidentului, artistul de 30 de ani, care ar fi colaborat în trecut cu cântăreți de hip-hop din București, a fost ridicat de oamenii legii. Chiar dacă a fost prins în flagrant și a recunoscut, Alexandru Ciocoiu a susținut că, în mod normal, el nu vinde droguri, iar pastilele de ecstasy erau pentru consum propriu. În urmă cu câteva luni, un cunoscut DJ din Iași, Vlad Pleșoianu, a fost arestat din pricina drogurilor.

Comentarii
  • Am și eu o întrebare la domnu ziarist: toți ratații care vând droguri, sunt artiști?! Păi dacă un artist de ăsta ar incerca să vândă droguri copilului meu l-aș face operă de artă! Sau mai bine atunci să vedeți ce operă de artă aș face eu!!! De ce îi asemuiți artiștilor toate jegurile si excrementele umane?! Băi oameni buni, ăsta a fost prins vânzând droguri, nu pictând!!!

  • Fiecare om este intrebat la Politie ce meserie are. Daca el spune: Sunt sudor, sunt artist, sunt cantaret, sunt sculer-matriter, el este trecut cu meseria respectiva. E simplu! Ce legatura are traficul cu pictatul. Poti sa pictezi si sa faci si alte activitati… Doar nu trebuie sa le faci in acelasi timp!

Adauga un comentariu