Actualitate

Artista care a renunțat la carieră și s-a mutat la o fermă izolată. Mama a 7 copii, Hannah Neeleman este însărcinată cu al optulea

Publicat: 03 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Artista care a renunțat la carieră și s-a mutat la o fermă izolată. Mama a 7 copii Hannah Neeleman este însărcinată cu al optulea
Hannah Neeleman se poate mândri cu o familie numeroasă și cu o experiență de viață uimitoare

Hannah Neeleman este artista absolventă a celebrei școli Juilliard din New York care a renunțat la carieră și s-a mutat la o fermă izolată. În vârstă de 33 de ani, fosta balerină a devenit mamă eroină având nu mai puțin de 7 copii. Mai mult, Hannah Neeleman, care este din nou însărcinată, a câștigat și celebrul concurs de frumusețe Mrs. American.

La 33 de ani, Hannah Neeleman se poate mândri cu o familie numeroasă și cu o experiență de viață uimitoare. Tânăra din Statele Unite este absolventa școlii Juilliard din New York, secția balet, dar a renunțat la cariera artistică pentru viața la țară. După căsătoria cu Daniel, ea s-a mutat la o fermă din Utah, iar acum este mamă eroină, având șapte copii și fiind însărcinată cu cel de-al optulea.

Artista a renunțat la carieră și s-a mutat la o fermă izolată

Hannah a devenit foarte populară pe Instagram, după ce și-a creat contul ballerinafarm, care are în prezent peste 6 milioane de urmăritori. Oamenii sunt impresionați de modul în care își crește copiii. Cei mai mari fac homeschooling (studiază acasă, cu părinții), iar cei mai mici se bucură să exploreze natura care-i înconjoară, având libertate deplină. Micuții merg singuri pe câmp și mulg vaca, iar apoi se delectează cu lapte cald.

Viața la fermă a transformat-o pe Hannah într-o antreprenoare și o bucătăreasă desăvârșită. Rețetele ei sunt urmărite cu mare interes de către internauți. Ea a învățat să facă mozzarela, unt și alte produse lactate pe care le folosește la diverse preparate delicioase. De cele mai multe ori, copiii o ajută în bucătărie.

Anul acesta, Hannah Neeleman a câștigat concursul de frumusețe Mrs. American, la care pot participa femeile căsătorite. Mai multe imagini cu Hannah, soțul ei și cei șapte copii pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Hannah Neeleman a stârnit unele controverse

Tânăra mamă eroină din Utah a stârnit recent unele controverse cu privire la conținutul ei online. Hannah conduce o afacere agricolă, Ballerina Farm, împreună cu soțul ei Daniel, în valea montană rurală Kamas din statul Utah. Pe site-ul oficial al Ballerina Farm, Hannah a declarat că atât Daniel, cât și ea au crescut în oraș. După aceasta, cuplul a locuit în Sao Paolo din Brazilia timp de patru ani după căsătoria lor în 2014, deoarece soțul femeii lucra acolo. Cu această ocazie, cuplului i-a venit ideea de a avea o fermă.

Astfel, după ce au revenit în Utah, în 2017, Hannah și Daniel au înființat o gospodărie, precum și Ballerina Farm, unde cuplul vinde diverse ingrediente pentru aluaturi, carne de porc, vită și alte produse esențiale pentru bucătărie.

Anumite întrebări cu privire la averea celor doi au apărut după anunțul celei de-a opta sarcini. Ceea ce părea că i-a supărat pe câțiva telespectatori și fani a fost faptul că cuplul nu sunt fermieri tradiționali care și-au moștenit terenurile agricole de la familie. Astfel, soțul lui Hannah provine dintr-o familie înstărită.

Daniel este fiul lui David Neeleman, care este fost CEO al JetBlue și are o valoare netă estimată la 400 de milioane de dolari. El este, de asemenea, fondatorul altor patru companii aeriene – Azul Brazilian Airways, WestJet, Morris Air și Breeze Airways. Astfel, unii internauți consideră că stilul de viață prezentat de Hannah Neeleman vine în contradicție cu mediul bogat al familiei ei.

Adauga un comentariu