Cancan

Artista de muzică populară care a ajuns să se mărite cu nașul de cununie. „Am organizat totul în secret”

Publicat: 11 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Artista de muzică populară care a ajuns să se mărite cu nașul de cununie. Am organizat totul în secret
Margarea și Gheorghe trebuiau să devină soț și soție la vârsta de 20 de ani, însă mama lui nu a fost de acord

De-a lungul timpului, artista de muzică populară care a ajuns să se mărite cu nașul ei de cununie a fost blamată de multă lume. Cu toate acestea, între Margareta Clipa și Gheorghe Cusiac a fost vorba de acea dragoste din tinerețe care a rezistat în timp. Când cei doi și-au dat seama că sentimentele lor nu au dispărut, au divorțat de partenerii lor și și-au refăcut viața.

Dragostea a dovedit în nenumărate rânduri că își îndeplinește scopul de a apropia doi oameni care sunt suflete pereche, indiferent de circumstanțe. O îndrăgită cântăreață de muzică populară și-a luat inima în dinți și s-a căsătorit cu cel care i-a fost naș de cununie. Cum s-a ajuns la această situație, a povestit Margareta Clipa, protagonista acestei povești de iubire.

Artista de muzică populară care a ajuns să se mărite cu nașul de cununie

Cântăreața a fost căsătorită în tinerețe, iar nașul ei de cununie era nimeni altul decât Gheorghe Cusiac, bărbatul de care a fost îndrăgostită. Iubirea lor a fost imposibilă la început și așa au ajuns să își refacă viața cu persoane diferite, de care ulterior au divorțat atunci când s-au reîntâlnit și au știut că sentimentele nu dispăruseră.

Margarea și Gheorghe trebuiau să devină soț și soție la vârsta de 20 de ani, însă mama lui a fost cea care a intervenit și i-a sugerat cântăreței să stea departe de fiul ei.

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, povestea Margareta Clipa, în urmă cu ceva timp, la emisiunea Happy Hour.

„Am făcut nuntă joia, ca ţiganii”

Cu toate că atunci nu au putut fi împreună, cei doi au ținut legătura și s-au revăzut după mai mulți ani, la nunta Margaretei cu primul soț, Gheorghe și fosta soție fiind prezenți în calitate de nași de cununie.

La scurt timp au sesizat că sentimentele pe care și le purtau nu dispăruseră de-a lungul anilor, așa că au decis să își reia povestea de dragoste. Gheorghe a intentat primul divorțul, apoi a venit rândul Margaretei.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.

Comentarii
Adauga un comentariu